Content Creatie

Wil je jouw online marketingstrategie aanvullen met hoogwaardige content? Wij helpen jouw marketingboodschap effectief over te brengen en je doelgroep te bereiken.

Onderscheid jouw bedrijf met unieke en eigen content

Met alle marketingmogelijkheden van deze tijd is contentcreatie een steeds belangrijker onderwerp geworden. Zeker als je je met je bedrijf wilt onderscheiden in de markt. Dan zul je eigen ‘branded content’ moeten creëren die uniek is. Geen stockfoto’s. Geen stockvideo’s. Maar eigen content die gebruikt kan worden in (online) marketingcampagnes, op de website en op social media. Zo komt het verhaal van jouw bedrijf het beste over.

Wat is contentcreatie?

Mocht je nog niet bekend zijn met content creatie, kunnen we het omschrijven als volgt: ‘het proces van het maken en ontwikkelen van verschillende type content zoals onder andere foto’s, video’s, podcasts, whitepapers en animaties.

Het doel van content creatie is om de gecreëerde content te gaan gebruiken in je marketingstrategie. Zo kan de content onderdeel worden van je content marketing strategie, of kan de content zoals video’s weer worden gebruikt in je paid advertising campagnes.

Waarom is contentcreatie belangrijk?

Contentcreatie is essentieel voor bedrijven die willen groeien, zich online willen profileren en zich willen differentiëren van de markt. Door waardevolle en boeiende content te creëren, kun je je publiek informeren, vermaken en inspireren, en tegelijkertijd je expertise en autoriteit op jouw vakgebied demonstreren. Met content creatie kun je jouw bedrijf positioneren in jouw branche en je doelgroep stimuleren om je producten of diensten te kopen.

 

Contentcreatie uitbesteden?

Is jouw bedrijf er klaar voor om aan de gang te gaan met eigen content? Ons team staat voor je klaar! Ontmoet Jesse, onze Creative Director. Hij helpt je verder met de creatie van de beste content.

Toepassingen contentcreatie

Je weet nu het belang van content creatie, maar hoe zet je de content het beste in? Waarom maak je de content?

Content marketing richt zich op het inzetten van waardevolle informatie om de doelgroep van je bedrijf naar je toe te trekken. Omdat je eerst waarde biedt met de geleverde content bouw je een vertrouwensband op met je potentiële klant en laat je zien dat je de autoriteit op jouw gebied. Hierdoor neem je jouw doelgroep mee in een funnel waarbij ze sneller klant zullen worden.

Door middel van SEO kun je hoger in de zoekresultaten van bekende zoekmachines zoals Google komen. Door eigen gemaakte content zoals foto’s, infographics en video’s toe te voegen aan de je blogs of landingspagina’s, bouw je meer SEO waarde op en is de kans groter dat je bovenaan in de zoekresultaten komt.

Daarnaast kan SEO een onderdeel zijn van je content marketingstrategie omdat je in je blogs of landingspagina’s veel waarde en informatie aan je doelgroep biedt.

Wat heb je nodig voor het neerzetten van een toffe marketing campagne? Juist! Aantrekkelijke foto’s en toffe promotievideo’s die de aandacht trekken. Ook de creatie van deze nodige advertentiematerialen voor een campagne valt onder content creatie. Zonder content creatie geen marketing campagnes.

Alles op social media draait om content. Hoe leuker en beter jouw content is, hoe groter jouw organische bereik wordt.

Waarom Ferbis?

Als online marketingbureau zijn we continu bezig met de creatie van waardevolle content voor onze klanten en hun doelgroep. Zo gebruiken we deze content in onder andere blogs, op hun website en in paid advertising campagnes op platformen zoals YouTube, Facebook en Instagram.

Het uitbesteden van content creatie biedt verschillende voordelen voor onze klanten. Zo halen ze een team van online marketeers in huis die meedenken over het doel en de strategie achter de content en staat ons content team voor ze klaar om de mooiste bedrijfsfoto’s te schieten, de beste promotievideo’s in elkaar te zetten en de leukste social media content te maken.

Neem contact met ons op

Door het formulier in te vullen

Bij Ferbis gaan we samen met jou aan de slag voor het maken van de beste content strategie en de bijbehorende content. Ben jij er net als onze klanten ook klaar om in te zetten op de wereld van content creatie en content marketing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend content strategiegesprek.

Onze contentcreatie diensten

Fotografie

Videografie

Scroll naar boven