Copywriting
bij Ferbis.

Goede content voor je bedrijf is erg belangrijk. Zeker op je website, in social media posts, advertenties en e-mails. Bij Ferbis Online Marketing hebben we de skills om voor elke dienst een goede tekst te schrijven.

Copywriting is het schrijven van teksten met marketingdoeleinden. Met copywriting probeer je iemand met tekst over te halen om een bepaalde actie uit te voeren. In het geval van een bedrijf is die actie vaak een aankoop.

Onze werkwijze

Als eerste willen wij zoveel mogelijk weten over uw bedrijf. Waar staat uw bedrijf voor, wat zijn de merkwaarde, USP’s en doelen van het bedrijf? Dit willen wij graag weten om een goed beeld van de onderneming te krijgen. Het wordt lastig om een tekst te schrijven voor een bedrijf waar je niks vanaf weet natuurlijk!

Zodra wij de belangrijkste informatie van het bedrijf op een rijtje hebben kunnen we aan de slag met een copywriting-strategie. Waar gaan we het inzetten? Waar valt er wat te winnen voor uw bedrijf als het aankomt op teksten? 

Als de teksten op uw website bijvoorbeeld zijn verouderd of op SEO gebied kunnen worden verbeterd, dan komen we als snel uit op SEO copywriting. 

Of misschien bent u momenteel nog niet bezig met online adverteren en kunnen onze copywriting skills daar waarde aan toevoegen. 

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen doen!

Online marketing

Copywriting diensten.

SEO copywriting

SEO copywriting is het schrijven van teksten voor een website. Alleen hou je hierbij ook rekening met de vindbaarheid van de website. Wij schrijven goede webteksten die tegelijkertijd worden gevonden op zoekmachines.

Online adverteren

Teksten die verkopen? Dan moet je bij ons zijn! Wij schrijven namelijk ook teksten voor advertenties. Met onze copywriting skills zorgen wij ervoor dat jouw potentiële klanten jouw producten echt willen hebben.

E-Mails

Wij schrijven goede e-mail marketing teksten voor uw huidige en/of potentiële klanten. Het verschil tussen saaie, grotendeels ongelezen e-mails en e-mails die de aandacht trekken zijn pakkende en doelgerichte teksten.