E-Mail marketing
bij Ferbis.

E-mail marketing is nog steeds een van de beste manieren om je huidige en nieuwe klanten te bereiken. Het is een van de meest persoonlijke benaderingen naar je klanten toe. Een goede promotiemail kan een klant overhalen tot een aankoop!

E-mail marketing is nog steeds één van de beste manieren om (potentiële) klanten te bereiken. Wanneer je een grote e-mail lijst hebt kan je met behulp van goede verkoop mails nieuwe klanten binnen halen. Wanneer uitgevoerd middels een goede strategie zal e-mail marketing zeker meer omzet opleveren.

Onder e-mail marketing verstaan wij het opstellen van sales/marketing mails voor uw bedrijf om naar bestaande en nieuwe klanten te sturen. Het prachtige hiervan is dat het de oplossing is voor verschillende doelen voor uw bedrijf. Denk maar aan het volgende:

E-mail marketing: Van lead naar klant

Hoe gaan wij te werk?

Als eerste hebben wij informatie nodig over uw klanten. Het is erg belangrijk om te weten wie uw doelgroep is voordat u die op een effectieve manier wilt contacten. Wanneer uw doelgroep perfect in kaart is gebracht kunnen wij samen met u een geschikte e-mail campagne samenstellen. Wij maken vervolgens op maat gemaakte e-mails voor uw bedrijf om zo uw campagne doel te behalen. Het is erg belangrijk dat e-mails waarmee je iets wilt bereiken bij een klant goed in elkaar zitten. Als dit niet zo is zullen klanten de mail niet interessant vinden en dus de mail niet helemaal lezen.

Niet alleen de inhoud van de mail is belangrijk maar ook de titel van de mail. Met een goede pakkende titel heb je eigenlijk al 80% van de mail erop zitten. Bij Ferbis weten wij precies wat er in een mail moet staan om de (potentiële) klant tot actie te laten overgaan. Wij zorgen voor e-mails geschikt voor elke fase van de klantenreis.

In combinatie met uw budget voor een campagne kijken wij samen met u wat het beste is voor uw bedrijf. We komen altijd uit op een goede prijs. Aarzel niet en neem contact met ons op!