Veelgestelde vragen.

Wat kosten jullie diensten?

Wij werken met een gemiddeld uurtarief van €40 per uur exl. BTW. Ook hebben we speciale pakketten waarmee u voordeel op de prijs hebt!

Hebben jullie al veel klanten geholpen?

Jazeker! Wij zijn in begin januari van 2020 begonnen met Ferbis Online Marketing en hebben ondertussen al zo’n 10 klanten geholpen. Bij onze klantencases kunt u alle cases bekijken die we al gedaan hebben.

Waarom de naam Ferbis?

Ferbis komt van het woord Verbis, wat in het Latijns het woord “woord” betekend. Wij hebben hiervoor gekozen omdat je met online marketing veel met teksten bezig bent. Waarom de latijnse vertaling? Dat komt dan weer omdat we zijn begonnen als studenten en veel studentenverenigingen een Latijnse naam hebben. Dit vonden wij leuk om in ons bedrijf mee te nemen.

Waarom moet ik actief zijn op social media?

Social media platformen zijn de meest bezochte platformen op het internet. 95% van de Nederlandse bevolking tot en met 65 jaar is actief op social media. En zelfs boven de 65 jaar is meer dan 70% actief of social media. Daarom is dit dé plek om jouw bedrijf op te laten zien. 

Hoe lang duurt het voordat SEO werkt?

Het kan een aantal maanden duren voordat SEO zijn vruchten afwerpt. Dit komt omdat Google er even over doet om je webpagina’s te vinden en het kost tijd om te klimmen in de zoekresultaten. Maar dat het werkt is zeker! SEA is een goede oplossing als je niet wilt wachten op goede resultaten met SEO, alleen kost dit wel geld.

Hoe snel is een website bij jullie gemaakt?

Dat ligt aan de de grote van de website. Een one-pager is natuurlijk sneller klaar dan een website met 20 pagina’s. Een volledige website kost ons ongeveer 1 tot 2 weken om te maken. Na de feedback van de klant hebben we dan vaak nog een weekje nodig om alle puntjes op de i te zetten. Dus als alles goed verloopt kunnen wij een website vaak al binnen 3 weken af hebben.

Ik weet nog niet zeker of ik met jullie wil inhuren maar ik wil wel graag een gratis offerte hebben. Kan dat?

Jazeker! Dat is geen enkel probleem. U kunt altijd een gratis gesprek en offerte aanvragen bij ons.

Kunnen jullie ook op ons kantoor langskomen voor een gesprek?

Wij snappen dat u het misschien fijn vind dat wij bij u op kantoor langskomen. En dat kan ook! Het eerste half uur is gratis, daarna brengen wij kosten in rekening. Ook vragen wij een reiskostenvergoeding voor het aantal gereden kilometers. 

Een goed alternatief is een gratis gesprek via Zoom, Skype of WhatsApp.