Veelgestelde vragen.

Iedereen zit wel met vragen! Is het uit interesse, bedrijfsspionage, of heb je nog een klein beetje informatie nodig om overtuigd te zijn van de kracht van Ferbis? Hier lees je de meest gestelde vragen over Ferbis Online Marketing.

Over Ferbis.

Online marketing draait vaak om teksten, verwoording en overtuiging. Daarom begonnen we met het woord ‘verbis’, dat ‘woord’ betekent in het Latijn. Uiteindelijk hebben we gekozen om er nog een spelfout als kers op de taart aan toe te voegen, en zo is Ferbis geboren.

Jazeker! Wij zijn in begin januari van 2020 begonnen met Ferbis Online Marketing en hebben ondertussen al een flink aantal klanten mogen helpen. Bij onze klantencases kunt u alle cases bekijken die we al gedaan hebben.

Wij werken met een uutarief van € 40,- exclusief btw. Afhankelijk van het project is het ook mogelijk om van te voren een prijsafspraak te maken.

Over onze diensten.

Social media platformen zijn de meest bezochte platformen op het internet. 95% van de Nederlandse bevolking tot en met 65 jaar is actief op social media. En zelfs boven de 65 jaar is meer dan 70% actief of social media. Daarom is dit dé plek om jouw bedrijf op te laten zien. 

Het kan een aantal maanden duren voordat SEO zijn vruchten afwerpt. Dit komt omdat Google er even over doet om je webpagina’s te vinden en het kost tijd om te klimmen in de zoekresultaten. Maar dat het werkt is zeker! SEA is een goede oplossing als je niet wilt wachten op goede resultaten met SEO, alleen kost dit wel geld.

Op het moment dat wij alles binnen hebben wat we nodig hebben om een website te maken, is jouw website in 2 weken klaar! 

Voor de twijfelaars.

Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en je ontvangt binnen de kortste keren een op maat gemaakte offerte.

Uiteraard! Voor de mensen die graag face-to-face hun online marketing-uitdagingen vertellen komen wij graag even langs op kantoor. Ons tarief hiervoor is een kopje koffie.