Het is een koude oktoberdag in 2019. Het eerste zaadje van het concept Ferbis Online Marketing wordt geplant. Wij kwamen bijeen als twee studenten met een achtergrond in verschillende gebieden van online marketing. Quincy had kennis over SEO en Social Media Marketing, en Vincent had ervaring met het ontwikkelen van websites.

Alle ideeën en visies voor deze onderneming worden op papier gezet, waarna wij hard gewerkt hebben aan de voorbereidingen. Langzaam ontkiemt dit zaadje in de laatste paar maanden van het jaar tot de officiële lancering op 5 januari 2020. Vanaf deze dag staat Ferbis open voor verschillende online marketing werkzaamheden.

In deze blog blikken wij terug op het afgelopen jaar. We hebben een korte geschiedenis met de hoogtepunten voor jullie verzameld!

Een klein beetje geluk

Kort na de lancering van onze onderneming konden wij al aan de slag. Ferbis was snel benaderd door een aantal bedrijven die woord kregen van onze diensten. Dit geluksmomentje gaf ons de kans om vroeg een portfolio op te bouwen, om de kleine ondernemers van Nederland te kunnen laten zien wat Ferbis kan doen.

Sinds januari zijn wij het avontuur aangegaan met meerdere ondernemingen, en hebben wij ons mogen bewijzen voor de online marketing-wereld.

Uitbreiding

In de zomer van 2020 hebben we besloten om Ferbis uit te breiden. We waren op zoek naar een verse kracht die als derde teamlid het Ferbis-team kon versterken. In augustus hebben we met trots kunnen aankondigen dat Pablo als Google Ads-specialist zich bij het team heeft gevoegd.

Groei

Naast de groei van het aantal leden in het Ferbis-team, zijn ook de omvang van onze klussen vergroot. Waar het begon met het maken van simpele websites en kleine SEO-klusjes, zijn wij in de loop van tijd bezig geweest met steeds grotere projecten. Ook zijn we halverwege het jaar gestart met het aanbieden van totaalpakketten, waarbij we ondernemingen ontzorgen van hun gehele online marketing.

Het eerste jaar van Ferbis in cijfers

  • 30+ projecten
  • 17 klanten geholpen
  • 10 websites gemaakt
  • 3 leden Ferbis-team

Visie

Gelukkig houdt het hier niet bij op. Bij Ferbis zijn we vastberaden om nóg meer ondernemers te helpen met hun online marketing, het Ferbis-team verder uit te breiden en een serieuze speler worden in de wereld van online marketing.

Helaas zit de toekomst nog altijd vol onzekerheden, en weten we nooit wat er kan gebeuren. Maar één ding weten we zeker: Ferbis is dé plek voor online marketing van A tot Z! 

Verjaardagscadeau

Bij een 1-jarig bestaan hoort natuurlijk een verjaardagscadeau! Tot en met 15 januari bieden wij GRATIS SEO-scans aan. Vraag hem hier aan!