Fotografie
bij Ferbis

Wil je jouw online marketingstrategie aanvullen met hoogwaardige en eigen foto’s? Wij helpen jouw marketingboodschap effectief over te brengen en je doelgroep te bereiken.

Fotografie: Bereik jouw doelgroep met spraakmakende foto’s

Wil je hoogwaardige en kwalitatieve foto’s laten maken voor jouw bedrijf of product? Bij Ferbis helpen we je op weg met de beste fotografie. Zeg maar dag tegen de lelijke en veel te vaak gebruikte stockfoto’s op je website en in je marketing campagnes. Zet jouw bedrijf in de spotlights met opvallende en unieke foto’s die je kunt gebruiken op je website, in marketingcampagnes, belangrijke presentaties en andere uitingen.

Wat is fotografie?

Fotografie is de kunst van het vastleggen van de perfecte beelden met behulp van licht en de juiste compositie. Door te spelen met belichting, compositie en scherptediepte, kunnen foto’s verhalen vertellen en emoties oproepen. Fotografie is niet alleen belangrijk om de aandacht te trekken van je doelgroep, maar het kan ook helpen om je merk te positioneren en te versterken.

Fotografie uitbesteden?

Is jouw bedrijf er klaar voor om aan de gang te gaan met eigen foto’s? Ons team staat voor je klaar! Ontmoet Jesse, onze Creative Director. Hij helpt je verder met het maken van jouw gewenste foto’s.

Jesse van Vliet

Creative Director

Onze fotografie-diensten

Bij ons marketingbureau bieden we verschillende fotografie-diensten aan om jouw merk te versterken en je doelgroep te bereiken.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Met bedrijfsfotografie kunnen we jouw bedrijf op een professionele manier in beeld brengen. Dit kan variëren van portretten van medewerkers tot foto’s van de werkplek. Hierdoor krijgen klanten een kijkje achter de schermen en kunnen ze zich beter identificeren met jouw bedrijf. Daarnaast heb je een mooie beeldbank tot je beschikking die je kunt gebruiken op de website, in campagnes en in andere uitingen.

Promotie fotografie

Promotie fotografie

Promotie fotografie is bedoeld om jouw producten en/of diensten in de spotlight te zetten tijdens een toffe marketingcampagne. Door middel van sterke visuals kunnen we de aandacht van je doelgroep trekken en hen overtuigen om tot actie over te gaan.

marketingfotografie

Marketing foto’s

Marketing foto’s zijn bedoeld om de boodschap van jouw merk over te brengen. Dit kunnen zowel product- als lifestylefoto’s zijn. Door de juiste visuals te kiezen, kunnen we de gewenste emotie oproepen bij je doelgroep.

Productfotografie

Productfotografie is een essentieel onderdeel van e-commerce. Door jouw producten op de juiste manier te fotograferen, kunnen we de aandacht van je doelgroep trekken en hen overtuigen om tot aankoop over te gaan.

Bekijk hier alvast alle type foto's met bijbehorende prijsoverzicht.

Zo gaan we te werk

Wil je fotografie in gaan zetten om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken? Dan gaan we als volgt te werk.

Concept-
ontwikkeling

De belangrijkste eerste stap in fotografie, is het vaststellen van het concept. Waar gaan we de foto’s voor gebruiken? In welke setting gaan we de foto’s schieten? Gaan we gebruik maken van bepaalde thema’s? Het volledige concept wordt in deze vastgesteld.

Fotoshoot
Fotoshoot

Als het volledige concept duidelijk is, kunnen we de voorbereidingen van de fotoshoot gaan treffen om deze vervolgens uit te voeren. Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van de juiste apparatuur die nodig zijn om ons doel te bereiken.

Fotoselectie en nabewerking
Selectie en nabewerking

Na de fotoshoot maken we een selectie van de beste foto’s en zullen deze worden bewerkt zodat ze klaar zijn voor gebruik.

Oplevering foto's
Oplevering en inzet foto’s

Nu alle foto’s klaar zijn voor gebruik kunnen we ze inzetten op je website, in marketingcampagnes en andere uitingen.

Wat fotografie voor jouw bedrijf kan betekenen

De juiste inzet van fotografie kan een groot verschil maken voor je bedrijf. Hieronder vind je een aantal voordelen van fotografie.

Allereerst kunnen goede foto’s ervoor zorgen dat jouw producten of diensten beter opvallen in een overvolle markt. Met spraakmakende foto’s valt jouw product of dienst direct op tussen alle andere aanbieders.

Foto’s kunnen helpen om het juiste verhaal te vertellen en de boodschap van jouw bedrijf over te brengen. Door middel van beeld kun je bijvoorbeeld jouw merkidentiteit, bedrijfscultuur en kernwaarden overbrengen op jouw doelgroep. Dit kan leiden tot een sterke verbinding tussen jouw merk en de klant.

Maak je gebruik van stockfoto’s, dan kan het zo zijn dat je bedrijf niet betrouwbaar overkomt. Door unieke en eigen foto’s van je bedrijf in te zetten, zorg je ervoor dat je bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. 

Waarom kiezen voor onze videografie-diensten?

Bij ons kun je rekenen op hoogwaardige fotografie-diensten die jouw merk tot leven brengen en je boodschap effectief overbrengen. Ons team van experts in fotografie werkt nauw met je samen om jouw visie te begrijpen en foto’s te creëren die passen bij jouw merkidentiteit en -strategie.

Daarnaast bieden we bij Ferbis Online Marketing ook andere diensten aan waaronder: web development, SEO, Paid Advertising en Social Media Marketing. Dit biedt de mogelijkheid om de foto’s direct in te zetten waardoor de prestaties van jouw online strategie verbeterd zullen worden.

Wil je ook aan de slag met videografie voor je bedrijf? Ook dat gedeelte kunnen wij oppakken. Op deze manier zijn wij de one-stop-shop op het gebied van content en het inzetten van deze content in de marketing en communicatie van je bedrijf.

Content strategiegesprek aanvragen

Bij Ferbis gaan we samen met jou aan de slag voor het maken van de beste foto’s die bijdragen aan jouw bedrijfsdoel. Ben jij er net als onze klanten ook klaar om eigen unieke foto’s in te zetten voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend content strategiegesprek.

Prijzenoverzicht fotografie

Ben je benieuwd naar de kosten voor het produceren van bedrijfsfoto’s bij Ferbis Online Marketing? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt voor elk type fotografie. Op basis van ons fotografie strategiegesprek zullen we bepalen welk type fotografie het beste past bij jouw doel. Passen deze pakketten niet bij jouw doel? Dan maken we een op maat voorstel.

Pakketten marketing foto's

Ferbis goud.

Fotografie info

Beschikking over

€ 357,-

Ferbis diamant.

Fotografie info

Beschikking over

€ 497,-

Pakketten bedrijfsfotografie

Ferbis goud.

Fotografie info

Beschikking over

€ 597,-

Ferbis diamant.

Fotografie info

Beschikking over

€ 957,-

Pakketten maandelijkse fotografie

Ferbis zilver.

Fotografie info

Beschikking over

€ 459,-

Ferbis goud.

Fotografie info

Beschikking over

€ 427,-

Ferbis diamant.

Fotografie info

Beschikking over

€ 397,-