• Bericht auteur:

Jongleren.biz hebben we mogen helpen met het optimaliseren van hun website. Zowel de SEO als de user experience hebben wij aangepakt. 

SEO

De snelheid van een website is een belangrijke factor in SEO. Om de website van jongleren.biz sneller te maken hebben wij een aantal optimalisaties uitgevoerd. Zo hebben wij de afbeeldingen op de website verkleint zodat ze sneller laden. Wij hebben de website sneller gemaakt door onder andere het verkleinen van bestandsgrootte van de foto’s en het minimaliseren van HTML- en CSS-code. Door onze aanpassingen aan de website snelheid is de website snelheid in drievoud gestegen!  

Ook hebben we H1 headers toegevoegd aan pagina’s waar nodig, en hebben we image alt teksten toegevoegd aan de foto’s op de website. 

Last but not least hebben wij ook de snippets van een aantal pagina’s geoptimaliseerd. Snippets zijn de titels en teksten onder de titels van Google zoekresultaten. Hierdoor weet Google beter waar de pagina over gaat.  

User experience

Om de user experience van de website te verbeteren hebben wij een goede footer gemaakt en hebben we bepaalde call-to-action buttons mooier gemaakt zodat deze beter opvallen. 

Google Analytics

Om het websiteverkeer van Jongleren.biz in de toekomst goed te kunnen bekijken en analyseren hebben wij de website gekoppeld aan Google Analytics. Nu kunnen wij en het team van Jongleren.biz in de toekomst goed bekijken hoe de website het doet onder de doelgroep.