Gespecialiseerde webshop op maat gemaakt door Ferbis

Geheel nieuwe webshop

Specialistische winkelinrichting

Design op maat

Over CleverCool

CleverCool verkoopt slimme producten voor de mondgezondheid, zoals Dr. Winkels’ Halitosis Mouth Wash, de CleverCool Scrapy en de CleverCool Whitening producten. De prioriteit ligt bij CleverCool om vernieuwende en veilige producten te verkopen, voor consumenten en specialisten werkzaam in de mondzorg. 

Web development voor CleverCool

Het team van CleverCool was op zoek naar frisse krachten om hun verouderde webshop te vervangen. De oude webshop liep tegen verschillende bugs, gebruikersklachten en verouderingen aan. Ferbis Online Marketing was ingeschakeld om alle bestaande mankementen te verhelpen, en gevraagd om een geheel nieuwe webshop te ontwerpen en implementeren. 

Voor CleverCool was het belangrijk dat de webshop aparte toegankelijkheid heeft voor consumenten en professionals, omdat ze verschillende producten willen aanbieden voor professionals als mondzorgspecialisten en tandartsen. 

mockup van een webshop op een laptop en mobiel scherm

SEO

Om de webshop van CleverCool goed vindbaar te maken op het web heeft Ferbis een goede basis neergelegd voor de SEO strategie van het bedrijf. De structuur van de website is ingericht volgens de SEO-richtlijnen, en alle content (pagina’s, media, producten et cetera) zijn ontworpen voor optimale vindbaarheid door zoekmachines.

CleverCool ziet de waarde in van een modern en functioneel ontwerp

Een bedrijf als CleverCool ziet de waarde in van een moderne webshop, vooral als je specialistische producten aanbiedt aan verschillende klantengroepen. Bij Ferbis Online Marketing kunnen wij de resultaten realiseren voor jouw winkel om een webshop neer te zetten die aan de eisen en doelen van het bedrijf voldoet. Verder kunnen we bij Ferbis ook jouw bedrijf laten groeien door middel van onze SEO, SEA en social media strategieën.

Wil je net als CleverCool een moderne webshop? Neem contact op!