SEO

SEO? Wat is dat? Voor veel mensen is SEO nog steeds een soort vage term en vaak weten ze nog niet wat het nu precies inhoudt. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie op z’n Nederlands.

Het is eigenlijk een verzamelnaam voor alle processen die er bij komen kijken en die worden gebruikt om een website organisch (zonder advertenties) hoog te laten scoren in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo! en andere zoekmachines.

Is SEO belangrijk?

In Nederland is Google met een marktaandeel van ongeveer 95% de grootste marktleider en dus verreweg de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. In andere landen ligt dit percentage in marktaandeel soms wat lager, maar ook daar heeft Google toch vaak meer dan 90% van het marktaandeel.

Je kunt dus eigenlijk ook wel zeggen dat SEO niks anders is dan je website aanpassen naar de wensen van Google, want uiteindelijk bepaald Google of ze jouw website relevant genoeg vinden om bovenaan hun zoekresultaten lijst te zetten.

SEO uitgelegd

Google heeft een hele lijst met factoren waaraan jouw website moet voldoen om hoog te scoren in hun zoekmachine. Zo moet een pagina bijvoorbeeld voldoen aan een bepaald aantal woorden, hoe meer worden hoe beter eigenlijk. Ook is het belangrijk dat andere websites naar jouw website linken zodat Google op die manier kan zien dat jouw website relevant is omdat er veel links naar toe gaan. Dit zijn slechts twee van de vele factoren waaraan jouw website moet voldoen om goed te scoren in Google.

Zit jouw website op SEO gebied al goed in elkaar maar wil je de content aanpassen of uitbreiden? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Als je de content op jouw website wilt aanpassen kunnen wij een extra zoekwoorden analyse doen om te kijken op welke woorden je website al wel goed scoort en welke woorden we eventueel moeten veranderen/bijvoegen om de content SEO gezien te verbeteren.

Ook bieden wij speciale SEO pakketten aan. Als je kiest voor een van onderstaande pakketten werken wij maandelijks aan jouw website om deze hoger te in Google te krijgen. Met deze pakketten heb je voordeel op ons uurtarief en ben je dus voordeliger uit.

Onze SEO-diensten

Hoe kan Ferbis helpen?

Ferbis is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites op het gebied van SEO. Wij zullen eerst kijken wat de huidige status is van jouw website. Met gebruik van onze SEO tools en onze eigen expertise analyseren wij je website op on-page en off-page SEO. Aan de hand van deze SEO analyse kunnen wij zien hoe de website ervoor staat en wat we kunnen verbeteren op SEO gebied. Vervolgens zullen wij samen met jou doornemen wat er verbeterd kan worden, hoeveel tijd hierin gaat zitten en hoeveel alle verbeteringen ongeveer gaan kosten.

Scroll naar boven