Linkbuilding

Bij Ferbis begrijpen we de cruciale rol die linkbuilding speelt in het verbeteren van de online zichtbaarheid en autoriteit van jouw website. Op deze pagina willen we je informeren over wat linkbuilding inhoudt en enkele van de strategieën en benaderingen die we gebruiken om waardevolle en relevante links naar jouw website te genereren.

Wat houdt linkbuilding in?

Linkbuilding is een strategie binnen zoekmachineoptimalisatie (SEO) die gericht is op het verkrijgen van kwalitatieve externe links naar jouw website. Deze externe links fungeren als “stemmen” van andere websites die naar de jouwe verwijzen, wat de autoriteit en geloofwaardigheid van jouw site in de ogen van zoekmachines verhoogt. Het uiteindelijke doel van linkbuilding is om hoger te ranken in zoekmachines en meer organisch verkeer naar jouw website te leiden.

Onze aanpak

Bij Ferbis volgen we een effectieve en ethische aanpak voor linkbuilding. We geloven in het opbouwen van natuurlijke en relevante links die waarde toevoegen aan jouw website. Hier zijn enkele van de strategieën en technieken die we gebruiken:

 

Contentgedreven
Linkbuilding

We creëren hoogwaardige content die relevant is voor jouw branche en doelgroep. Door deze content te delen met invloedrijke websites en bloggers, genereren we natuurlijke backlinks. We geloven in het principe dat geweldige inhoud vanzelf aantrekkelijke links zal aantrekken.

Gastblogs
& Outreach

We identificeren relevante websites en blogs in jouw branche en benaderen ze voor gastblogmogelijkheden. Door waardevolle bijdragen te leveren aan deze platforms, krijgen we de kans om links naar jouw site op te nemen en tegelijkertijd waardevolle inhoud te delen met een breder publiek.

Linkprofiel
Analyse

We voeren een grondige analyse uit van het huidige linkprofiel van jouw website om schadelijke links te identificeren en te verwijderen. We houden ook de prestaties van jouw links in de gaten en passen onze strategie aan om te blijven voldoen aan de nieuwste SEO-richtlijnen.

Lokale
Linkbuilding

Als jouw bedrijf een lokale focus heeft, richten we ons op het opbouwen van links van lokale directories, recensieplatforms en brancheorganisaties. Dit helpt bij het versterken van jouw lokale SEO en het aantrekken van lokaal georiënteerde klanten.

Klaar voor Linkbuilding?

Werk met ons samen!

Door onze diepgaande technische- en marketingkennis kunnen we aan de slag om jouw website helemaal SEO-ready te maken. Vul het contactformulier in zodat we een gratis gesprek kunnen plannen!

Scroll naar boven