Wij zijn Ferbis

Ferbis is een online marketing bureau dat zich richt op verschillende online diensten. Bij ons bent je aan het goede adres als het gaat om het versterken van je online aanwezigheid en online marketingstrategie. Wij werken samen met jouw bedrijf om het meer bereikbaarheid en bekendheid te genereren onder je doelgroep.

Energiek en gemotiveerd

We zijn een jong, energiek en gemotiveerd team. Door onze groepsdynamiek en gevarieerde denkwijzen krijgen wij een goed inzicht op verschillende zaken. Hierdoor kunnen we ons nog beter door de complexiteit van de online wereld navigeren, waar we uiteindelijk de tofste resultaten mee neerzetten.

Wij zorgen dat je waarde uit je online aanwezigheid kan halen.

Wij kijken welke diensten past bij jouw bedrijf en doelen.

Wij geloven in korte lijntjes, heldere taal en nagekomen afspraken.

Het verhaal

Met de ambitie om meer te doen naast hun studie, kwamen Quincy en Vincent in oktober 2019 met het idee om een eigen online marketingbureau te starten. Hierin werden de web development skills van Vincent en de online marketing expertise van Quincy gecombineerd om bedrijven te kunnen helpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

Na hard gewerkt te hebben aan de voorbereidingen van deze onderneming, vond de officiële oprichting van Ferbis plaats op 5 januari 2020.

Met nog meer nieuwe uitbreidingen aan het team is Ferbis klaar voor grotere uitdagingen. In plaats van een agency zijn voor kleine ondernemingen begint Ferbis de focus te verleggen naar het volledige MKB en enterprises.

Het team

Quincy

Online Marketeer |
Customer Success Manager

Vincent

Technisch consultant

Rutger

Webdesign | Web Development

Nick

Online Advertising Specialist

Julien

SEO Specialist

Jesse

Creative Director

Renzo

Online Markteer

Scroll naar boven