Wij zijn Ferbis.

Ferbis is een online marketingbureau dat zich richt op verschillende online diensten. Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat om het versterken van uw online aanwezigheid en online marketingstrategie. Wij werken samen met uw bedrijf om het meer bereikbaarheid en bekendheid te geven onder uw doelgroep. 

Ons dienstenpakket bestaat uit verschillende soorten aanpakken om dit te verwezenlijken. Wij maken het meest flitsende webdesign passend bij uw bedrijf, zorgen dat uw website op bepaalde zoektermen beter te vinden is en versterken jouw online marketing door middel van Social Media en E-Mails.

Het team.

Quincy van Veen

Online Marketeer
quincy@ferbis.nl

Vincent Buitenhuis

Web Developer
vincent@ferbis.nl

Pablo Prilwitz

Google Ads Marketeer
pablo@ferbis.nl

Ons verhaal.

2019
Het idee.

Vincent was een Leidse student met ervaring op het gebied van programmeren en het bouwen van websites. Quincy was al bekend met de concepten van online marketing en was ervaren met SEO. Het idee van Ferbis is ontstaan toen Quincy en Vincent bijeenkwamen met het idee voor een gedeelde onderneming, waarbij verschillende vormen van online marketing gecombineerd zouden worden.

2020
De lancering.

Na hard gewerkt te hebben aan de voorbereidingen van deze onderneming, heeft de officiële oprichting van Ferbis plaatsgevonden op 5 januari 2020.

Eerste klanten.

Het nieuws van de oprichting van Ferbis Online Marketing heeft snel een aantal ondernemers bereikt. De eerste aanvragen voor nieuwe websites, SEO-upgrades en social media marketing zijn binnen.

Google Ads.

Na maanden van hard werk hebben Quincy en Vincent besloten de onderneming uit te breiden. Pablo heeft het Ferbis-team versterkt met zijn kennis op het gebied van Google Ads.

2021
Het jubileum.

Na een succesvol 2020 is Ferbis een jaar ouder geworden. Dit moment markeerde een geslaagde onderneming waarbij verschillende facetten van online marketing worden gecombineerd.