Wij zijn Ferbis.

Ferbis is een online marketing bureau dat zich richt op verschillende online diensten. Bij ons bent je aan het goede adres als het gaat om het versterken van je online aanwezigheid en online marketingstrategie. Wij werken samen met jouw bedrijf om het meer bereikbaarheid en bekendheid te genereren onder je doelgroep. 

Wij bieden een breed scala aan diensten om dit te verwezenlijken. Daarnaast maken we het meest flitsende webdesign passend bij uw bedrijf, zorgen dat uw website op bepaalde zoektermen beter vindbaar is en versterken jouw online marketing door middel van social media en e-mails.

Het team.

Quincy van Veen

Online Marketeer
quincy@ferbis.nl

Vincent Buitenhuis

Web Developer
vincent@ferbis.nl

Pablo Prilwitz

Google Ads Marketeer
pablo@ferbis.nl

Ons verhaal.

2019
Oktober 2019
Het idee.

Vincent was een Leidse student met ervaring op het gebied van programmeren en het bouwen van websites. Quincy was al bekend met de concepten van online marketing en had ruime ervaring met SEO. Het idee van Ferbis is ontstaan toen Quincy en Vincent bijeenkwamen met het idee voor een gedeelde onderneming, waarbij verschillende vormen van online marketing gecombineerd zouden worden.

2020
Januari 2020
De lancering.

Na hard gewerkt te hebben aan de voorbereidingen van deze onderneming, vond de officiële oprichting van Ferbis plaats op 5 januari 2020.

Januari 2020
Eerste klanten.

Het nieuws van de oprichting van Ferbis Online Marketing bereikte al snel een aantal ondernemers. De eerste aanvragen voor nieuwe websites, SEO-upgrades en social media marketing zijn binnen.

Augustus 2020
Google Ads.

Na maanden van hard werk hebben Quincy en Vincent besloten de onderneming uit te breiden. Pablo kwam het Ferbis-team versterken met zijn kennis op het gebied van Google Ads.

2021
Januari 2021
Het jubileum.

Na een succesvol 2020 is ferbis één jaar oud. Een mooie start van een geslaagde onderneming was een feit. Op naar de volgende succesvolle jaren!