Wij zijn Ferbis.

Ferbis is een online marketing bureau dat zich richt op verschillende online diensten. Bij ons bent je aan het goede adres als het gaat om het versterken van je online aanwezigheid en online marketingstrategie. Wij werken samen met jouw bedrijf om het meer bereikbaarheid en bekendheid te genereren onder je doelgroep. 

We zijn een jong, energiek en gemotiveerd team. Door onze groepsdynamiek en gevarieerde denkwijzen krijgen wij een goed inzicht op verschillende zaken. 

Wij bieden een breed scala aan diensten om dit te verwezenlijken. Daarnaast maken we het meest flitsende webdesign passend bij uw bedrijf, zorgen dat uw website op bepaalde zoektermen beter vindbaar is en versterken jouw online marketing door middel van social media en e-mails.

Het team.

Vincent Buitenhuis

Web developer / Customer Success Manager

Quincy van Veen

Online marketeer / Customer Success Manager

Floris van Vleuten

Google Ads specialist

Rutger van Straaten

Web developer

Julien Hilgeman

SEO specialist

Jesse van Vliet

Creative Director

Jay Schipper

Social media manager

Ons verhaal.

2019
Oktober 2019
Het idee.

Met de ambitie om meer te doen naast hun studie, kwamen Quincy en Vincent in oktober 2019 met het idee om een eigen online marketingbureau te starten. Hierin werden de web development skills van Vincent en de online marketing expertise van Quincy gecombineerd om bedrijven te kunnen helpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

2020
Januari 2020
De lancering.

Na hard gewerkt te hebben aan de voorbereidingen van deze onderneming, vond de officiële oprichting van Ferbis plaats op 5 januari 2020.

Augustus 2020
Google Ads.

Na maanden van hard werk hebben Quincy en Vincent besloten de onderneming uit te breiden. Pablo kwam het Ferbis-team versterken met zijn kennis op het gebied van Google Ads.

2021
Januari 2021
Het eerste jaar.

Na een succesvol 2020 is ferbis één jaar oud. Een mooie start van een geslaagde onderneming was een feit. Op naar de volgende succesvolle jaren!

Januari 2022
Grotere dromen

Met nog meer nieuwe uitbreidingen aan het team is Ferbis klaar voor grotere uitdagingen. In plaats van een agency zijn voor kleine ondernemingen begint Ferbis de focus te verleggen naar het volledige MKB en enterprises.