Wij willen de kleinere ondernemer de kans geven hun online aanwezigheid te vergroten

Wij zijn Ferbis begonnen met het doel om startups en kleinere bedrijven met minder kapitaal betaalbare online marketing diensten aan te bieden. Vaak hebben bedrijven daar geen budget voor en laten zij marketing en promotie links liggen terwijl dit toch erg belangrijk is, zeker in dit tijdperk waarin online promotie steeds belangrijker wordt.

Ferbis is een online marketingbureau dat zich richt op verschillende online diensten. Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat om het versterken van uw online aanwezigheid en online marketingstrategie. Wij werken samen met uw bedrijf om het meer bereikbaarheid en bekendheid te geven onder uw doelgroep.

Ons dienstenpakket bestaat uit verschillende soorten aanpakken om dit te verwezenlijken. Wij maken het meest flitsende webdesign passend bij uw bedrijf, zorgen dat uw website op bepaalde zoektermen beter te vinden is en versterken uw online marketing door middel van Social Media en E-Mails.

Even kennis maken?

Maak kennis met het team van Ferbis!

Quincy

Hallo! Ik ben Quincy van Veen, 22 jaar, en ben een van de oprichters van Ferbis Online Marketing. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn opleiding International Creative Business in Haarlem en marketing is één van mijn specialiteiten.

Tijdens mijn projecten op deze opleiding heb ik marketingstrategieën mogen bedenken en maken voor meerdere bedrijven. Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik mij in mijn vrije tijd heb verdiept op het gebied van marketing, online marketing en copywriting. Ik wilde hier iets mee doen en kwam toen op het initiatief om hiermee een eigen bedrijf te starten om andere mensen en bedrijven te helpen met hun online marketing.

Vincent

Hoi, ik ben Vincent. Ik studeer Informatica & Economie aan de Universiteit Leiden. Fitness en programmeren zijn mijn grootste passies. Ik ben al vanaf kleins af aan bezig geweest met het maken van websites, zo heb ik in het verleden al freelance-werk als Web Developer gedaan. 

Samen met Quincy heb ik Ferbis opgericht om onze talenten te bundelen en te gebruiken om zo het Nederlandse mkb te helpen met hun online presence. 


Maak je eigen marketingplan! Download hier een GRATIS template en begin zelf!
© Ferbis, 2020