Te gekke prestaties met een klein budget!

Domain Rating

Van 8 naar 12

Organisch verkeer

+535%

Top-posities

+12

Wat is Plusjeklas?

Plusjeklas biedt een online leermethode voor plusklasonderwijs. Dit doen ze door middel van hun eigen curriculum en eigen lesmateriaal. Dit lesmateriaal bieden ze online aan, aan basisscholen door heel Nederland. Het aanbod van hun lesmateriaal bestaat inmiddels uit negen projecten. Ieder project bestaande uit drie skill pijlers met een totaal van zo’n 30 lessen per project. Genoeg materiaal voor scholen om mee aan de slag te gaan.

Naast het plusklas lesmateriaal biedt Plusjeklas ook lesmateriaal aan wat voor de hele klas kan worden gebruikt.

Hun unique selling point? Het aanbieden van online lesmateriaal voor plusklasonderwijs en regulier onderwijs.

Het totale pakket voor plusjeklas.nl

Plusjeklas was een van onze eerste klanten. We zijn begonnen met SEO werkzaamheden en voorzien het bedrijf tegenwoordig ook van de algemene online marketing strategie, social media management en social advertising.

SEO

Inmiddels zijn we al een aantal jaar bezig voor Plusjeklas. In eerste instantie begonnen we met SEO werkzaamheden voor de website. Zo hebben we een aantal technische aspecten van de website verbeterd en hebben we on-page SEO uitgevoerd waardoor hun belangrijkste zoekwoorden beter zijn gaan ranken.

Ook hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan waarna we aan de slag zijn gegaan met het maken van content en linkbuilding. Hieruit hebben we met een laag budget goede resultaten weten te halen en staan ze nu in de top drie voor hun belangrijkste zoekwoorden.

Social media management

Naast onze SEO werkzaamheden hebben wej ook de socials van Plusjeklas voor een groot deel overgenomen. Wij plaatsen één keer per week een post op zowel Instagram als Facebook. Sinds de overname van de socials is het bereik met 100% gestegen op Instagram met een bereik van gemiddeld 175 personen per post en zorgen we er voor dat we op Facebook elke week gemiddeld zo’n 500 personen bereiken met onze wekelijkse posts.

Op deze manier zorgen we ervoor dat de huidige volgers Plusjeklas elke week voorbij zien komen en bereiken we nieuwe personen met als gevolg het vergroten van het aantal volgers van de sociale media.

Social advertising

Om het brand awareness en het aantal aanmeldingen voor het Plusjeklas abonnement sterk te vergroten zijn we vanaf augustus 2020 begonnen met een social advertising strategie. Hierin hebben we gebruik gemaakt van een online funnel waarbij we in de eerste fase stuurde op brand awareness, in de tweede fase op consideration (overweging) en de derde fase op action (in dit geval de aankoop van een start- of jaarabonnement).

Met een klein bedrag hebben we inmiddels zo’n 63.000 unieke personen bereikt en ruim 4000 personen naar de website geleidt. Hieruit zijn ruim 50 aankopen gevolgd wat dit tot op heden een winstgevende campagne heeft gemaakt.

Net als Plusjeklas resultaten boeken met behulp van Ferbis Online Marketing?