• Bericht auteur:

Wij hebben Plusjeklas geholpen op het gebied van SEO. Om te beginnen hebben wij eerst gekeken hoe de website van Plusjeklas ervoor staat. Dit hebben we gedaan door middel van een goede SEO website analyse. Na de SEO analyse hebben wij een adviesrapport opgesteld waarin we alle goede en slechte punten op een rijtje hebben gezet. Omdat er op het gebied van content nog wat te winnen viel Plusjeklas hebben wij ook een zoekwoorden analyse gedaan. 

SEO

Vervolgens hebben wij de slechte punten uit het adviesrapport aangepakt en deze verbeterd. Een aantal dingen die wij hebben verbeterd zijn: website snelheid, de footer, image alt teksten toegevoegd aan de foto’s op de website en we hebben een aantal call to action buttons geplaatst op strategische plekken op de website. Deze technische SEO aanpassingen helpen allemaal om de website een goede “SEO fundering” te geven.  

Content

Ook de content van de website hebben we aangepakt. Met behulp van de eerder uitgevoerde zoekwoorden analyse hadden we een mooie overzicht gemaakt van zo’n 50 termen waarvoor Plusjeklas gevonden wilt worden. We hebben een aantal teksten op webpagina’s veranderd om deze beter te laten ranken voor een aantal van deze termen. Binnenkort gaan we ook aan de slag met het maken van landingspagina’s gericht op een aantal specifieke termen zodat Plusjeklas daar ook voor wordt gevonden.