Social media adverteren bij Ferbis.

Adverteren op social media is dé manier om online te adverteren. Naast de lage kosten is adverteren op social media ook nog eens super effectief! Tegenwoordig heeft bijna iedereen in Nederland social media. Maar liefst 95% van de Nederlandse bevolking tot en met 65 jaar is actief op social media. En zelfs boven de 65 jaar is meer dan 70% actief op social media. Iedereen brengt hier veel tijd op door en geeft er ook veel geld op uit. Heel veel bedrijven zien de potentie van het adverteren op social media in. Daarom kom je ook veel advertenties van deze grote bedrijven tegen op deze platformen.

Concurreren met deze grote bedrijven via advertenties op TV of via de radio kost veel geld. Maar met adverteren op social media hebben de kleinere bedrijven met minder kapitaal ook een kans! Adverteren op social media is namelijk relatief goedkoop en je kunt al met een klein bedrag beginnen. 

Hoe gaan wij te werk?

Als eerst willen wij exact weten wat jouw bedrijf doet. Zo willen wij bijvoorbeeld weten in welke markt deze zit, wat jouw doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Om dit in kaart te brengen hebben wij een mooi campagne formulier samengesteld. Hierdoor krijgen wij een goed overzicht van jouw bedrijf, jouw merkwaarde en doelen.

Vervolgens doen wij ons eigen onderzoek naar de doelgroep via de Facebook advertentie tool en bedenken we een slimme advertentie strategie voor de campagne.

Na het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met het maken van de content. Wij maken zelf de advertentie foto’s en design en maken een goede en aantrekkelijke advertentie tekst. In principe maken wij gebruik van mooie stock foto’s voor advertenties, maar we kunnen ook zelf foto’s maken voor advertenties mocht dat een beter resultaat opleveren.

Wanneer de campagne is opgezet geven wij wekelijks een rapport met de vooruitgang van de campagne. Wij willen jou als klant natuurlijk zo vaak mogelijk op de hoogte stellen van de vooruitgang. 

Zowel voor B2B als B2C is social media adverteren aan te raden. Neem contact op voor een gratis gesprek en offerte.