Social media marketing bedrijf in Leiden.

Ben je opzoek naar een social media marketing bedrijf werkzaam in Leiden? Dan heb je op de goede website geklikt. Bij Ferbis Online Marketing bieden we effectieve social media diensten aan voor een goede prijs.

Welke social media diensten bieden wij aan?

Wij focussen ons op de twee belangrijkste aspecten van social media marketing.

  • Social media management
  • Social media adverteren

Deze twee vormen van social media marketing zijn een goede combinatie om jouw social media strategie tot een succes te brengen. Door het posten van kwaliteit content blijven je huidige volgers en klanten up-to-date over de werkzaamheden binnen het bedrijf. Ook kun je met verschillende acties meer volgers werven die daardoor later eventueel klant van je worden.

Met social media adverteren probeer je nieuwe klanten aan te trekken met behulp van aantrekkelijke advertenties. Ook kan je via het adverteren op social media leads genereren met behulp van een lead advertentie. Dit is erg effectief met social media advertenties omdat je een erg specifieke doelgroep in kan stellen.

Social media management door Ferbis.

Als je er voor kiest om de social media van jouw bedrijf te laten runnen door Ferbis, gaan wij al volgt te werk.

Als eerst bekijken we de huidige status van de social media platformen van jouw bedrijf. Van welke platformen maken jullie al wel gebruik en welke niet. Zo kunnen wij bekijken of het wellicht handig is om actief te zijn op meerdere platformen als jullie doelgroep hierop aansluit. 

Na deze status check beginnen wij aan de social media strategie voor jouw bedrijf. Wat past goed in het plaatje van het bedrijf, waar blinken ze in uit en hoe gaan we dit naar de klant overbrengen. Dit gaat vaak ook gepaard met het maken van een complete social media huisstijl als deze nog niet is gemaakt door jullie eigen bedrijf. 

Wanneer de strategie bedacht is en is goedgekeurd door jullie als bedrijf gaan we aan de gang met het maken van de content. Wij maken en posten de content voor jouw bedrijf zodat jullie daar zelf geen tijd aan kwijt zijn. Julie social media wordt van A tot Z verzorgd door ons.

Social media adverteren door Ferbis.

Ook voor adverteren op verschillende social media kanalen kan je terecht bij ons. Adverteren via deze platformen heel erg effectief. Je kunt al met een laag bedrag per maand beginnen en resultaten zijn heel goed meetbaar. Hierdoor kan je al snel zien of de advertentie aanslaat of niet. 

Bij Ferbis gaan we erg doelgericht aan het werk. Als eerst willen wij graag weten hoe jullie bedrijf in elkaar zitten, wat jullie doelen zijn, waar jullie voor staan etc. Hierdoor krijgen wij een goed beeld over jullie bedrijf en kunnen wij met deze gegevens een effectieve strategie bedenken. Na het bedenken van een goede social media advertising strategie kunnen we aan de gang met het maken van de content en teksten. Vervolgens kunnen we advertentie opzetten en de resultaten afwachten. Omdat adverteren via social heel goed te analyseren is geven wij elke week een rapport met de resultaten van die week. Hierdoor blijf je altijd up-to-date van onze werkzaamheden en van de prestatie van jullie campagne.

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap?

Is jouw bedrijf klaar om het online marketing avontuur aan te gaan? Tuurlijk! 

Hopelijk hebben wij een goed beeld gegeven van onze social media werkzaamheden. Ben je nu zelf geïnteresseerd in het inzetten van social media marketing voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in Leiden en omstreken en zijn altijd bereid om bij jullie langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Uiteraard is een bel afspraak ook mogelijk.