Social media marketing uitbesteden.

Wil jij je social media marketing uitbesteden? Dan ben je hier aan het goede adres!

Social media marketing kan best veel tijd innemen. Elke dag nadenken over nieuwe social media posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Elke keer weer nieuwe foto’s en teksten bedenken en uploaden. En nog maar te zwijgen over de social media advertenties die je wilt maken en bijhouden. Dat moet toch makkelijker kunnen?

Bespaar tijd.

Een eenmanszaak of personeel in dienst? Dan zal je vaak zelf je social media regelen of dit door personeelsleden laten doen die hier eigenlijk niet voor zijn aangenomen. Richt je op de zaken die voor gaan in je bedrijf. Laat je social media niet runnen door personeel die eigenlijk andere dingen voor je bedrijf zouden moeten doen.

De gemiddelde tijd voor het managen van de social media binnen een bedrijf komt neer op ongeveer 10 uur per maand. En dan komt het runnen van social media advertenties er ook nog bij. Dit zijn kostbare uren die je zelf waarschijnlijk beter kunt besteden aan andere belangrijke zaken binnen het bedrijf. Wij nemen je deze zorg graag uit handen!

Wij helpen je van A tot Z.

Wij helpen je echt van A tot Z met social media. Van het maken van de social media strategie tot het posten van de content op jouw social media pagina’s. Wij maken en bewerken mooie foto’s die jouw doelgroep aanspreekt en combineren deze met een goede tekst en relevante hashtags. 

Maakt jouw bedrijf nog helemaal geen gebruik van social media? Geen probleem! Wij zetten deze dan voor je op en stellen alles goed in. Geen zorgen meer om social media.

Kosten

Hoeveel kost het uitbesteden van mijn social media marketing? Bij ons kan je kiezen tussen een aantal social media marketing pakketten. Deze onderstaande pakketten zijn voor het managen van de social media pagina’s van jouw bedrijf. Het maken van social media advertentie is bij ons altijd maatwerk. Om hier meer over te weten neem dan contact met ons op.

Social Media zilver.

vanaf €115,- per maand

Social Media goud.

vanaf €185,- per maand

Social Media diamant.

vanaf €299,- per maand

Ervaringen

Bij Ferbis Online Marketing hebben we al diverse klanten geholpen met social media marketing. Lees onze cases om een aantal van onze afgeronde social media marketing klussen te bekijken.