Haal het beste uit social media

Social media is in de afgelopen jaren erg populair geworden, en die populariteit blijft steeds stijgen. In Nederland gebruiken alleen al 10,8 miljoen mensen Facebook en 4,1 miljoen mensen Instagram. Dit zijn dus al miljoenen potentiële klanten die u via social media kunt bereiken. Daarom is het voor bedrijven zeer aantrekkelijk om middels social media marketing klanten aan te trekken. Ook kunt u met deze social media platformen uw klanten op de hoogte houden van de laatste activiteiten van uw bedrijf en uw bedrijf van de beste kant laten zien. Zo zorgt u voor interactie met uw (potentiële) klanten.

Gebruik social media daarom in uw voordeel en verhoog uw naamsbekendheid en klantbinding.

Hoe kunnen wij u helpen?

Tegenwoordig wordt de social media van een bedrijf vaak door een ander social media marketing bedrijf gerund, waaronder Ferbis. Bij Ferbis kunt u terecht voor verschillende social media marketing diensten. Wij zorgen voor een goede social media strategie zodat u de social media doelen die u heeft opgesteld kunt behalen. Ook kunnen wij uw bedrijf van dienst zijn met het management van uw social media-kanalen. Wilt u meer leads genereren met Facebook en Instagram advertenties maar weet u niet hoe? Ook daar kunnen wij uw bedrijf mee helpen.

Uw social media is in goede handen bij Ferbis Online Marketing.  Wat bieden wij aan?

Social Media strategie

Ferbis helpt u bij het opzetten van een effectieve strategie voor uw social media kanalen. Zo kunnen wij een strategie opzetten voor een korte campagne om bijvoorbeeld meer sales te generen maar ook kunnen wij u van dienst zijn met een langdurige strategie waarmee u meer naamsbekendheid opbouwd.

social media management

Kost het beheren van uw social media kanalen te veel tijd of wilt u het uitbesteden om andere redenen? Ferbis kan de uitkomst zijn waar u naar zoekt. Wij beheren uw social media kanalen en zorgen samen met u voor kwaliteit content. 

SOcial media advertenties

Wanneer u meer klanten wilt bereiken en wilt adverteren kunnen social media advertenties een goede manier zijn. U kunt een zeer specifieke doelgroep bereiken en zelf uw budget instellen. Ferbis kan u helpen met het plaatsen van dergelijke Facebook en Instagram advertenties om zo meer klanten voor uw bedrijf te bereiken.

ANALYsE

Een goed begin is het halve werk. Daarom is een analyse van uw huidige social media status erg belangrijk! Voordat we beginnen met het opzetten van een strategie, analyseren wij eerst uw doelgroep en huidige social media status om zo tot een beter resultaat te komen wanneer wij de strategie uitvoeren.

Maak je eigen marketingplan! Download hier een GRATIS template en begin zelf!
© Ferbis, 2020