Social Media Management bij Ferbis.

Wil je de social media van jouw bedrijf uitbesteden? Wij maken een goede social media strategie en uploaden alle social media posts. Geen zorgen meer om social media dus!

Haal het beste uit social media.

Social media is in de afgelopen jaren erg populair geworden, en die populariteit blijft steeds stijgen. In Nederland gebruiken alleen al 10,8 miljoen mensen Facebook en 4,1 miljoen mensen Instagram. Dit zijn dus al miljoenen potentiële klanten die u via social media kunt bereiken. Daarom is het voor bedrijven zeer aantrekkelijk om middels social media marketing klanten aan te trekken. 

Ook kunt u met deze social media platformen uw klanten op de hoogte houden van de laatste activiteiten van uw bedrijf en uw bedrijf van de beste kant laten zien. Zo zorgt u voor interactie met uw (potentiële) klanten.

Gebruik social media daarom in uw voordeel en verhoog uw naamsbekendheid en klantbinding.

Hoe gaan wij te werk?

U kunt er voor kiezen om social media uit te besteden. Tegenwoordig wordt de social media van een bedrijf vaak door een ander social media marketing bedrijf gerund. Dat kunnen wij van Ferbis Online Marketing ook voor uw bedrijf doen. Bij Ferbis kunt u terecht voor verschillende social media marketing diensten. Als u de social media van uw bedrijf door ons wilt laten verzorgen nemen wij een aantal stappen om dit tot een succes te brengen.

01

Als eerst kijken wij naar de huidige status van het bedrijf op social media. Hoe staat het bedrijf er nu voor op het gebied van social media, wat doet het bedrijf al wel en wat niet.

02

Vervolgens zorgen voor een goede social media strategie zodat u de social media doelen die u heeft opgesteld kunt behalen.

03

Wanneer wij een goed overzicht hebben van de social media status en wij een strategie hebben bedacht kunnen we beginnen met het implementeren van de social media strategie. We gaan dan aan de slag met de foto’s en teksten en zullen de posts uploaden volgens de content kalender die wij in de social media strategie hebben gemaakt. 

Uw social media is in goede handen bij Ferbis Online Marketing.

Adverteren op social media? Daar kunnen wij u ook mee van dienst zijn. Check deze pagina voor alles over social media adverteren.

Social Media Management pakketten.

Zilver.

 • Social media strategie
 • 1 social media posts per week (foto + tekst)
 • Volger werving
 • 1 social media kanaal

€ 75,- per maand

Goud.

 • Social media strategie
 • 2 social media posts per week (foto + tekst)
 • Volger werving
 • 2 social media kanalen

€ 125,- per maand

Diamant.

 • Social media strategie
 • Totale management van 3 social media kanalen
 • Geen zorgen meer over social media. In goed overleg met de klant managen wij de volledige content van de social media pagina’s

€ 200,- per maand