Social media management bij Ferbis.

Wil je de social media van jouw bedrijf uitbesteden? Wij maken een goede social media strategie en uploaden alle social media posts. Geen zorgen meer om social media dus.

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat de visie en missie van jouw bedrijf vertaald wordt naar een effectieve en doeltreffende social media strategie. 

Adverteren op social media?

Daar kunnen wij u ook mee van dienst zijn. Check deze pagina voor alles over social media adverteren.

Haal het beste uit social media.

Social media is in de afgelopen jaren erg populair geworden, en die populariteit blijft steeds stijgen. In Nederland gebruiken alleen al 10,8 miljoen mensen Facebook en 4,1 miljoen mensen Instagram. Dit zijn dus al miljoenen potentiële klanten die je via social media kunt bereiken. Daarom is het voor bedrijven zeer aantrekkelijk om middels social media marketing klanten aan te trekken. 

Ook kan je met deze social media platformen uw klanten op de hoogte houden van de laatste activiteiten van jouw bedrijf en je bedrijf van de beste kant laten zien. Zo zorg je voor interactie met jouw (potentiële) klanten.

Gebruik social media daarom in jouw voordeel en verhoog je naamsbekendheid en klantbinding.

ferbis-social-media-overzicht

Hoe gaan wij te werk?

Je kunt er voor kiezen om social media uit te besteden. Tegenwoordig wordt de social media van een bedrijf vaak door een ander social media marketing bedrijf gerund. Dat kunnen wij van Ferbis Online Marketing ook voor jouw bedrijf doen. Bij Ferbis kan je terecht voor verschillende social media marketing diensten. Als je de social media van jouw bedrijf door ons wilt laten verzorgen nemen wij een aantal stappen om dit tot een succes te brengen.

01

Als eerst kijken wij naar de huidige status van het bedrijf op social media. Hoe staat het bedrijf er nu voor op het gebied van social media, wat doet het bedrijf al wel en wat niet.

02

Vervolgens zorgen voor een goede social media strategie zodat je de social media doelen die je hebt opgesteld kunt behalen.

03

Wanneer wij een goed overzicht hebben van de social media status en wij een strategie hebben bedacht kunnen we beginnen met het implementeren van de social media strategie. We gaan dan aan de slag met de foto’s en teksten en zullen de posts uploaden volgens de content kalender die wij in de social media strategie hebben gemaakt. 

Social Media Management-pakketten bij Ferbis.

Social zilver.

vanaf €150,- per maand

Social goud.

vanaf €250,- per maand

Social diamant.

vanaf €400,- per maand