Website templates
bij Ferbis.

Bij Ferbis Online Marketing bieden we ook websites op template-basis aan. Dit zijn websites met een kant-en-klaar design, die je voor een kleine prijs voor jouw bedrijf kan gebruiken. Jij kiest een template en levert de content. Wij plaatsen de website en zorgen dat alles er op-en-top uitziet!

Voor wie zijn templates?

Website op template-basis zijn websites waarvan het design al van te voren is gemaakt. Bij Ferbis kan je kiezen tussen verschillende templates, voor verschillende soorten ondernemingen. Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een website op template basis boven een website met een geheel op maat gemaakt ontwerp, zoals:

Goedkoper

Een website op template-basis is flink goedkoper dan een volledig op maat gemaakte website. Dat komt doordat er geen extra tijd zit in het maken van een nieuw ontwerp, en er is een vast aantal pagina’s in het template.

Sneller

Als je kiest voor een template website bij Ferbis zal het sneller online staan. Bij een op maat gemaakte website ontwerpen we een design dat specifiek hoort bij de behoeftes en doelen van jouw onderneming. Bij een website op template-basis zal deze stap worden overgeslagen.

Gemakkelijker

Als je kiest voor een template website bij Ferbis zal het sneller online staan. Bij een op maat gemaakte website ontwerpen we een design dat specifiek hoort bij de behoeftes en doelen van jouw onderneming. Bij een website op template-basis zal deze stap worden overgeslagen.

Overzicht templates

CMPNY

CMPNY is een template speciaal voor mkb-bedrijven die een professionele en strakke uitstraling willen hebben op het web. Deze template kan gebruikt worden door veel verschillende soorten bedrijven en ondernemingen die een sterke indruk willen achterlaten.

FREELANCE

FREELANCE is speciaal ontwikkeld als template voor freelancers. Deze one-pager met blogfunctie geeft strak weer waar je voor staat en wat je services zijn. Deze template is perfect voor zelfstandigen die hunzelf online willen profileren.

Wat wordt aangepast?

Logo

De website wordt het nieuwe visitekaartje van jouw bedrijf, en daarom plakken we jouw logo op de site!

Afbeeldingen

Geen website is compleet zonder afbeeldingen. Kies een aantal (stock)foto’s die goed bij jouw bedrijf passen, en wij plaatsen het op de website!

Kleur

De kleuren op de website template zullen vervangen worden door de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf.

Teksten

Het belangrijkste onderdeel van je website zijn de teksten. Deze zullen alle placeholders vervangen in de template. 

Hoeveel kost een template website?

Bij Ferbis heb je al voor €650,- een website op template-basis. Wat je hoeft te doen is een template uitkiezen die het beste bij jouw onderneming past, en wij plaatsen hem met je eigen content op het gewenste domein.