Totaalpakketten.

In Nederland zijn er honderden bureaus die online marketing pakketten aanbieden. Het verschil tussen al die bedrijven en Ferbis is dat wij totaalpakketten aanbieden met een persoonlijke aanpak. Hieronder vind je onze verschillende pakketten. 

Wanneer je kiest voor een pakket zullen wij kijken hoe we onze uren het beste kunnen verdelen om jouw bedrijf effectief te helpen. Heeft jouw bedrijf heel veel baat bij SEO? Dan zullen we hier de meeste tijd in stoppen. Heef jouw bedrijf niet veel aan SEO, maar kan het enorm groeien door middel van social media? Dan zullen wij onze tijd en energie vooral hier in stoppen.  

Door middel van persoonlijk contact en een uitgebreide expertise kunnen wij meerdere aspecten van online marketing toepassen om jouw bedrijf te laten groeien. Wil je meer weten over onze totaalpakketten? Neem dan contact met ons op!

Ferbis zilver.

10 uur per maand.

vanaf €389,- per maand

Ferbis goud.

15 uur per maand.

vanaf €589,- per maand

Ferbis diamant.

25 uur per maand.

vanaf €989,- per maand

Onze werkwijze.

1. Initiatie

We maken graag kennis met jou en je bedrijf. Het is belangrijk dat wij weten wat de kernwaarden van je bedrijf weten en op welke doelgroep je richt. Zo kunnen we aan de slag met een op maat gemaakt voorstel.

2. Strategie

Om het beste uit jouw bedrijf te halen passen we verschillende online marketing-technieken toe. We gaan aan de slag met SEO, social media management en -advertising, en web development.

3. Implementatie

Na het uitzetten van een duidelijke strategie gaan wij aan slag. Met een maandelijkse terugkoppeling in de vorm van een rapport zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de groei die wij realiseren.