Totaalpakketten.

In Nederland zijn er honderden bedrijven die online marketing pakketten aanbieden. Het verschil tussen al die bedrijven en Ferbis is dat wij totaalpakketten aanbieden met een persoonlijke aanpak. Door middel van persoonlijk contact en een uitgebreide expertise kunnen wij meerdere aspecten van online marketing toepassen om jouw bedrijf te laten groeien. Wil jij een pakket dat bij jouw bedrijf past? Neem contact met ons op!

Ferbis zilver.

6 uur per maand.

vanaf €239,- per maand

Ferbis goud.

12 uur per maand.

vanaf €459,- per maand

Ferbis diamant.

18 uur per maand.

vanaf €779,- per maand

Onze werkwijze.

1. Initiatie

We maken graag kennis met jou en je bedrijf. Het is belangrijk dat wij weten wat de kernwaarden van je bedrijf weten en op welke doelgroep je richt. Zo kunnen we aan de slag met een op maat gemaakt voorstel.

2. Strategie

Om het beste uit jouw bedrijf te halen passen we verschillende online marketing-technieken toe. We gaan aan de slag met SEO, social media management en -advertising, en web development.

3. Implementatie

Ferbis zorgt ervoor dat elk probleem opgelost is voor die gebeurt. Met een maandelijkse terugkoppeling in de vorm van een rapport zorgen we ervoor dat jij altijd op de hoogte blijft van de groei die wij realizeren.