Totaalpakketten

In Nederland zijn er honderden bureaus die online marketing pakketten aanbieden. Het verschil tussen al die bedrijven en Ferbis is dat wij totaalpakketten aanbieden met een persoonlijke aanpak. Hieronder vind je onze verschillende pakketten.

ferbis-header-kantoor

Wanneer je kiest voor een pakket zullen wij kijken hoe we onze uren het beste kunnen verdelen om jouw bedrijf effectief te helpen. Heeft jouw bedrijf heel veel baat bij SEO? Dan zullen we hier de meeste tijd in stoppen. Heef jouw bedrijf niet veel aan SEO, maar kan het enorm groeien door middel van social media? Dan zullen wij onze tijd en energie vooral hier in stoppen. Kan je bedrijf profiteren van al onze diensten? Dan gaan we onze tijd hier goed over verdelen voor de beste resultaten.

Door middel van persoonlijk contact en een uitgebreide expertise kunnen wij meerdere aspecten van online marketing toepassen om jouw bedrijf tot een online succes te maken.

Onze werkwijze

Bij Ferbis volgen we een standaardwerkwijze om zo de beste service op maat te kunnen garanderen. Deze werkwijze bestaat uit een stappenplan waarbij we beginnen met het vaststellen van de doelen van jouw bedrijf en eindigen met een continue proces waarbij we met commitment naar deze doelen werken.

Gesprekken

Met een kennismakings- en strategiegesprek leren we elkaar kennen en leggen we de doelen van jouw bedrijf vast.

Op maat gemaakt plan

Na het gesprek werken we een uitgebreide strategie uit. Hiermee kunnen we doelgericht online succes behalen.

Opzetten tools

Bij Ferbis werken we met de nieuwste software en tools. Met de juiste tracking tools en kanalen kunnen we efficient gebruik maken van data.

Aan de slag!

Op een iteratieve manier werken we de online marketingstrategie uit. We gaan keihard aan de slag voor succes.

Updates & rapportage

We blijven jou continu in het proces betrekken. We houden de voortgang bij en delen deze met jou.

De pakketten

Zilver

Kleine ondernemer

€1.000 per maand

€1.000 opstartkosten

Goud

MKB

€2.550 per maand

€2.000 opstartkosten

Diamant

Enterprise

€5.000 per maand

€4.000 opstartkosten

Scroll naar boven