Videografie
bij Ferbis

Wil je jouw online marketingstrategie aanvullen met hoogwaardige video content? Wij helpen jouw marketingboodschap effectief over te brengen en je doelgroep te bereiken.

Video productie

Videografie: Bereik jouw doelgroep met spraakmakende promotievideo’s

Als je op zoek bent naar hoogwaardige videografie om jouw bedrijf te laten opvallen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren videografen is gespecialiseerd in het maken van professionele video’s die jouw merk tot leven brengen en jouw marketingboodschap effectief overbrengen.

Wat is videografie?

Videografie is het proces van het vastleggen en bewerken van videomateriaal om een professionele video te maken. Het omvat alle aspecten van het maken van een video, zoals de planning, opnames, bewerking en post-productie. Bij ons kunt je rekenen op een uitgebreide videografie-service die je helpt bij elke stap van het proces.

Videografie uitbesteden?

Is jouw bedrijf er klaar voor om aan de gang te gaan met eigen video content? Ons team staat voor je klaar! Ontmoet Jesse, onze Creative Director. Hij helpt je verder met het produceren van jouw gewenste video.

Jesse van Vliet

Creative Director

Onze videografie-diensten

Onze videografie-diensten zijn ontworpen om je te helpen een professionele video te maken die past bij jouw bedrijf en jouw marketingboodschap effectief overbrengt. Bij de productie van een marketing video, promotievideo, bedrijfsvideo of ander type video gaan we als volgt te werk.

Concept-
ontwikkeling

We beginnen met het ontwikkelen van een concept dat past bij jouw merk en doelgroep. Samen met jou en je team brainstormen we over ideeën en werken we deze uit tot een concreet concept.

Storyboard ontwikkeling
Storyboard ontwikkeling

We helpen je bij het ontwikkelen van een storyboard en het schrijven van een script dat de boodschap van jouw video effectief overbrengt. Onze creative producers werken nauw met je samen om een storyboard te ontwikkelen dat past bij jouw merkidentiteit en doelgroep.

Video opnamedag
Opnames

We gebruiken geavanceerde camera's en apparatuur om de hoogste kwaliteit video-opnames te maken. Onze ervaren videografen weten hoe ze jouw visie tot leven kunnen brengen en jouw boodschap effectief kunnen overbrengen.

Video editing
Nabewerking

Onze ervaren videobewerkers gebruiken de nieuwste software en technologieën om jouw video te bewerken en te monteren tot een professioneel eindproduct. We zorgen ervoor dat jouw video de juiste lengte heeft en past binnen jouw merkidentiteit en boodschap.

Post productie
Post-productie

We voegen de finishing touches toe aan jouw video om ervoor te zorgen dat deze er professioneel uitziet en effectief jouw boodschap overbrengt. We voegen muziek, effecten en ondertiteling toe en zorgen ervoor dat jouw video klaar is voor publicatie op elk (online) platform.

Bekijk hier alvast alle type video’s met bijbehorende prijsoverzicht.

Kies voor professionele videografie

Het maken van een professionele video kan een uitdagende taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt in videografie. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor professionele videografie-diensten om ervoor te zorgen dat jouw marketingvideo van de hoogste kwaliteit is en effectief jouw boodschap overbrengt.

Ons team van experts in videografie kan je helpen bij elke stap van het proces, van conceptontwikkeling tot post-productie. We hebben ervaring in het maken van video’s voor bedrijven in diverse sectoren en gebruiken geavanceerde apparatuur en software om ervoor te zorgen dat jouw video van de hoogste kwaliteit is.

Voordelen van videografie voor jouw bedrijf

Het gebruik van videografie in jouw marketingstrategie kan vele voordelen bieden voor je bedrijf. Enkele voordelen zijn:

Een professionele video kan helpen jouw merk te laten opvallen en jouw boodschap effectiever over te brengen dan andere marketingmiddelen. Door een video te maken die past bij jouw merkidentiteit en -strategie, kun je de brand awareness van jouw merk aanzienlijk verbeteren en jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Video’s hebben de potentie om de aandacht van jouw doelgroep te trekken en hen meer betrokken te maken bij je merk en boodschap. Met behulp van videografie kunt je jouw boodschap op een boeiende en gedenkwaardige manier overbrengen en de betrokkenheid van jouw doelgroep vergroten.

Video’s kunnen ook een positief effect hebben op jouw SEO-prestaties. Door video’s op jouw website, in blogs en op SEO-landingspagina’s te gebruiken, kun je jouw posities in de zoekresultaten flink verhogen. Het resultaat? Meer relevant websiteverkeer vanuit zoekmachines zoals Google en Bing.

Bedrijfsvideo’s, productvideo’s en promotievideo’s zijn erg effectief wanneer ze worden ingezet in (online) marketingcampagnes. Zo kun je de video’s gebruiken op verschillende social media en liggen er veel kansen in YouTube-advertenties.

Voorproefje van onze producties

Waarom kiezen voor onze videografie-diensten?

Bij ons kun je rekenen op hoogwaardige videografie-diensten die jouw merk tot leven brengen en je boodschap effectief overbrengen. Ons team van experts in videografie werkt nauw met je samen om jouw visie te begrijpen en een video te creëren die past bij jouw merkidentiteit en -strategie.

We hebben jarenlange ervaring in het maken van professionele video’s voor bedrijven in diverse sectoren. We gebruiken geavanceerde apparatuur en software om ervoor te zorgen dat jouw video van de hoogste kwaliteit is. En we zorgen ervoor dat jouw video past bij jouw merk en doelgroep, zodat deze effectief kan worden gebruikt in jouw marketingstrategie.

Daarnaast bieden we bij Ferbis Online Marketing full-service online marketing diensten aan. Wij gaan verder dan alleen het maken van de video. Wij kunnen jouw bedrijf helpen met het opzetten én uitvoeren van een volledige online marketingstrategie waar te gekke promotievideo’s onderdeel van kunnen zijn.

Video strategiegesprek aanvragen

Bij Ferbis gaan we samen met jou aan de slag voor het maken van de beste video die bedraagt aan jouw bedrijfsdoel. Ben jij er net als onze klanten ook klaar om in te zetten op de wereld van video en content marketing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend video strategiegesprek.

Prijzenoverzicht videografie

Ben je benieuwd naar de kosten voor het produceren van video’s bij Ferbis Online Marketing? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt voor elk type video. Op basis van ons video strategiegesprek zullen we bepalen welk type video het beste past bij jouw doel. Passen deze pakketten niet bij jouw doel? Dan maken we een op maat voorstel.

Reels pakketten (0-20 sec video)

Ferbis zilver.

5 Reels

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 997,-

* Prijzen voice-over niet inbegrepen

Ferbis goud.

10 Reels

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 1.797,-

* Prijzen voice-over niet inbegrepen

Ferbis diamant.

15 Reels

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 3.327,-

* Prijzen voice-over niet inbegrepen

Pakketten Bedrijfsvideo’s

Ferbis zilver.

0-30 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 797,-

Ferbis goud.

31-60 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 1.397,-

Ferbis diamant.

61-120 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 2.617,-

Pakketten marketing/promotievideo’s

Ferbis zilver.

0-20 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 497,-

Ferbis goud.

21-40 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 847,-

Ferbis diamant.

41-60 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 1.663,-

Pakketten interviews

Ferbis goud.

60-120 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 747,-

Ferbis diamant.

121-240 seconde video

Video info

Beschikking over

Revisies

€ 1.426,-