Websites bij Ferbis.

Een website is meer dan alleen een domeinnaam. Het is tegenwoordig hét visitekaartje van je bedrijf. Het bepaalt de uitstraling die je aan je klanten wilt meegeven, en de ervaring die ze met jouw merk hebben. Een website die boven alle andere uitkomt is de motor achter de groei van jouw bedrijf.

Daarom heb je iemand nodig die websites met kwaliteit, uitstraling en aanzienlijkheid maakt. Als je dit zoekt, ben je bij Ferbis op het juiste adres.

Zonder gedoe en poespas maken wij een website die bij jouw bedrijf past. Jouw website is een verlengstuk van je bedrijf, en daarom zorgen we dat je dat kan terugzien in de uitstraling. Daarnaast zorgen we dat jouw website snel, gebruiksvriendelijk en vindbaar is op zoekmachines.

We maken gebruik van het WordPress content management systeem. Met dit systeem kunnen wij in principe alles maken, zo gek als je kan verzinnen. Via WordPress kan jij ook altijd zelf content aanpassen en toevoegen, super gemakkelijk toch?

Hoe gaan wij te werk?

Bij Ferbis volgen wij een aantal stappen om de perfecte website te maken die geschikt is voor jouw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan om de visie van jouw bedrijf om te zetten in een website.

01

Begrijpen

Het web development-proces begint met het begrijpen van jouw doelen, wensen en behoeftes. Zo kunnen we een op-maat-gemaakt plan vormgeven.

02

Ontwerpen

De uitstraling van jouw bedrijf en de gebruikservaring hebben de prioriteit in onze designs. Hierbij zorgen we dat je een one-of-a-kind website krijgt.

03

Ontwikkelen

Tijdens deze stap gaan wij hard aan het werk om de digitale visie van jouw bedrijf realiteit te maken.

04

Kwaliteitsgarantie

Ferbis zorgt ervoor dat elk probleem opgelost is voor die gebeurt. Nadat je website live is gegaan zullen we zorgen dat die up-to-date blijft.

One-Pager deal.

One-pagers zijn dé trend op dit moment. Met een enkele pagina en een simpele structuur hebben dit soort websites een strakke en professionele uitstraling. Met een single-page design staat alle nodige informatie op één webpagina. Dit type designs zijn perfect om een verhaal te vertellen aan je klant. Dit werkt veel overtuigender dan traditionele websites. Is dit wat voor jou? Waar we wachten we nog op!

Van: €500
Naar: €300

Dit pakket levert jou het volgende:

  • Een one-page website 
  • Design naar huisstijl
  • Responsive design voor desktop, tablet, mobiel
  • Support + Onderhoud
  • GRATIS 2 zoekwoorden SEO

Vraag een GRATIS offerte aan!