Webshops
bij Ferbis.

Webshops worden gebruikt door vele soorten ondernemingen. Of we het hebben over winkels die naast hun fysieke locatie ook online hun producten willen verkopen of een onderneming die puur en alleen online goederen verkoopt, Ferbis staat voor je klaar. 

 

mockup van een webshop op een laptop en mobiel scherm

Naast standaardwebsites maken wij ook webshops. Deze webshops bouwen wij met nauwkeurigheid, en in lijn met de bedrijfsdoelen van de onderneming. Met onze expertise in combinatie met persoonlijke aandacht voor onze klanten zetten wij websites neer met een sterke online aanwezigheid.

Wil je een webshop met maximaal resultaat? Bij Ferbis zijn we gespecialiseerd in het opzetten van webshops in allerlei soorten en formaten. Wij bieden verschillende pakketten aan om een webshop te laten bouwen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat het beste pakket is voor jouw bedrijf.

Webshop zilver.

vanaf €1499,-

Webshop goud.

vanaf €2199,-

logo van woocommerce

Bij het maken van webshops maken wij gebruik van het WooCommerce-systeem. WooCommerce draait op het Content Management System (CMS) WordPress. Hiermee worden alle producten verwerkt voor de website en alle orders weergegeven.

Ga met ons de samenwerking aan!

Kwaliteit

Bij Ferbis leveren we kwaliteit. Jouw webshop wordt uniek én aantrekkelijk voor klanten.

Snel

Wij zorgen dat jouw webshop binnen 3 weken online staat.