Website portfolio

Bij Ferbis staat het leveren van kwaliteit voorop. Voor ons betekent het neerzetten van een website iets leveren waar we trots op zijn. Bekijk hier voor welke tevreden klanten wij websites hebben gemaakt.

Fonds Kind & Handicap.

Voor de campagne ‘Een kind met een handicap. De impact op je gezin.’ hebben we een speciale site ontworpen en gebouwd voor Fonds Kind & Handicap.

VVJO.

De Vereniging voor Jong Ondernemen is opgericht speciaal voor ondernemers. Een frisse site voor een frisse vereniging!

Vatan Kliniek.

Bij Vatan Kliniek worden besnijdenissen uitgevoerd door specialisten. Met hun enorme groei in Nederland en Duitsland hoort ook een nieuwe website.

TenMonks.

TenMonks is een fris bedrijf dat freelancers plaatst bij overheidsinstanties en corporate Nederland. Dit recruitmentbureau is door Ferbis voorzien van een mooie nieuwe website.

HPI Racing Team.

HPI Group heeft ook een eigen racing team. Ferbis heeft een flitsende en snelle website voor ze neergezet.

RD Photos.

RD Photos bestaat uit de ervaren en professionele fotograaf Robin. Met zijn camera en drone is hij in te huren voor allerlei fotografieklusjes!

Mondzorg Valerius.

Mondzorgpraktijk Valerius is een bekend gezicht in Den Haag. Deze all-family dentist is voorzien van een gloednieuwe website!

CleverCool.

CleverCool is een bekende webshop als het gaat om mondzorgproducten. Ze zijn onder andere bekend van de Scrapy en Dr. Winkel’s Halitosis Mondwater. Wij hebben voor CleverCool een nieuw design aangeleverd en geïmplementeerd voor de webshop. 

Paspoorthoes.nl.

Voor paspoorthoes.nl hebben wij een webshop opgezet met een fris en fruitig design. Voor je favoriete reis-accessoires moet je hier zijn!

André Hengeveld.

André Hengeveld is een tekstschrijver gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Wij hebben voor André een spiksplinternieuwe website neergezet die je meeneemt in zijn verhaal.

Online Rocket.

Online Rocket is een blogplatform voor artikelen over online marketing. Meerdere onderwerpen worden hier belicht. Ferbis heeft het design van Online Rocket verzorgd en geïmplementeerd.

Studievereniging Nexus.

Nexus is de studievereniging voor de studies Informatica & Economie en ICT in Business. Deze studies worden gegeven door de Universiteit Leiden. Het is een jonge en levendige vereniging die zich week in, week uit inzet voor haar studenten.

Raymond Koop.

Als je het hebt over Alblasserdamse kunstenaars, dan heb je het over Raymond Koop. Voor deze kunstenaar hebben we een website mogen maken die simplisme en kunstzinnigheid uitstraalt. Neem eens een kijkje naar zijn kunst!

Website nodig?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Of het gaat om een nieuw design of een compleet nieuwe website, bij Ferbis regelen we dit voor je. Met onze persoonlijke en hands-on aanpak maken wij jouw digitale wensen werkelijkheid. 

Neem voor een vrijblijvende offerte of gesprek contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@ferbis.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier.

Vraag een GRATIS offerte aan!