Website portfolio.

TenMonks.

TenMonks is een fris bedrijf dat freelancers plaatst bij overheidsinstanties en corporate Nederland. Dit recruitmentbureau is door Ferbis voorzien van een mooie nieuwe website.

CleverCool.

CleverCool is een bekende webshop als het gaat om mondzorgproducten. Ze zijn onder andere bekend van de Scrapy en Dr. Winkel’s Halitosis Mondwater. Wij hebben voor CleverCool een nieuw design aangeleverd en geïmplementeerd voor de webshop. 

screen mockup van paspoorthoes.nl

Paspoorthoes.nl.

Voor paspoorthoes.nl hebben wij een webshop opgezet met een fris en fruitig design. Voor je favoriete reis-accessoires moet je hier zijn!

beeldscherm met de website van andre hengeveld

André Hengeveld.

André Hengeveld is een tekstschrijver gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Wij hebben voor André een spiksplinternieuwe website neergezet die je meeneemt in zijn verhaal.

Focus Fence.

Focus Fence verkoopt concentratieschermen die jou een boost geven tijdens het thuiswerken. Wij hebben een modern en strak webdesign ontworpen en geïmplementeerd voor deze webshop.

Nordvast.

Nordvast is een investeringsmaatschappij met een uitgebreid portfolio. In samenwerking met DiepCreative hebben wij een mooie website voor hen neergezet.

Online Rocket.

Online Rocket is een blogplatform voor artikelen over online marketing. Meerdere onderwerpen worden hier belicht. Ferbis heeft het design van Online Rocket verzorgd en geïmplementeerd.

Studievereniging Nexus.

Nexus is de studievereniging voor de studies Informatica & Economie en ICT in Business. Deze studies worden gegeven door de Universiteit Leiden. Het is een jonge en levendige vereniging die zich week in, week uit inzet voor haar studenten.

IT Brouwerij.

De IT Brouwerij vertegenwoordigt meer dan 500 professionals in de ICT. Het is een energiek en innovatief bedrijf. Dat hebben we ook terug laten komen in het design van hun website.

Defra & Facilitel.

Timmer- en bouwbedrijf Defra en Hoveniersbedrijf Facilitel vormen samen een unieke combinatie voor dienstverlening in en om het huis. De kracht van deze combinatie is ook terug te zien in het strakke webdesign.

Raymond Koop.

Als je het hebt over Alblasserdamse kunstenaars, dan heb je het over Raymond Koop. Voor deze kunstenaar hebben we een website mogen maken die simplisme en kunstzinnigheid uitstraalt. Neem eens een kijkje naar zijn kunst!

Een greep uit onze portfolio.

Bij Ferbis staat het leveren van kwaliteit voorop. Voor ons betekent het neerzetten van een website iets leveren waar we trots op zijn. Bekijk hier voor welke tevreden klanten wij websites hebben gemaakt.

Team Ferbis

Website nodig?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Of het gaat om een nieuw design of een compleet nieuwe website, bij Ferbis regelen we dit voor je. Met onze persoonlijke en hands-on aanpak maken wij jouw digitale wensen werkelijkheid. 

Neem voor een vrijblijvende offerte of gesprek contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@ferbis.nl of laat je gegevens achter in ons contactformulier.

Vraag een GRATIS offerte aan!