Website portfolio.

Focus Fence.

Focus Fence verkoopt concentratieschermen die jou een boost geven tijdens het thuiswerken. Wij hebben een modern en strak webdesign ontworpen en geïmplementeerd voor deze webshop.

Adveritas.

Adveritas is een managementadviesbureau met verschillende specialisaties. In samenwerking met DiepCreative hebben wij een mooie website voor hun neergezet.

TenMonks.

TenMonks is een fris bedrijf die freelancers plaatst bij overheidsinstanties en corporate Nederland. Dit recruitment bureau is door Ferbis voorzien van een nieuwe website.

Studievereniging Nexus.

Nexus is de studievereniging voor de studies Informatica & Economie en ICT in Business. Deze studies worden gegeven door de Universiteit Leiden. Het is een jong, en levendige vereniging die zich week in en week uit inzet voor haar studenten.

IT Brouwerij.

De IT Brouwerij vertegenwoordigd meer dan 500 professionals in de ICT. Het is een energiek en innovatief bedrijf. Dat hebben we ook terug laten zien in het design van hun website.

Salus Hair & Skin.

Salus Hair & Skin is een verfrissend kapsalon gelegen in Heerde. In opdracht van Salus hebben we een nieuw en fris design geleverd voor hun website.

Defra & Facilitel.

Timmer- en bouwbedrijf Defra en Hoveniersbedrijf Facilitel vormen samen een unieke combinatie voor dienstverlening in en om het huis. De kracht van deze combinatie is ook terug te zien in het strakke webdesign.

Raymond Koop.

Als je het hebt over Alblasserdamse kunstenaars, dan heb je het over Raymond Koop. Voor deze kunstenaar hebben we een website mogen maken die simplisme en kunstzinnigheid uitstraalt. Neem eens een kijkje naar zijn kunst!

Een greep uit onze portfolio.

Bij Ferbis houden we ons bezig met het leveren van kwaliteit. Voor ons betekent het neerzetten van een website iets leveren waar we trots op zijn. Bekijk hier voor welke tevreden klanten wij websites hebben gemaakt.

Team Ferbis

Website nodig?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Of het gaat om een nieuw design, of een compleet nieuwe website, bij Ferbis kunnen wij je helpen. Met onze persoonlijke en hands-on aanpak maken wij jouw digitale wensen werkelijkheid. 

Voor een gratis offerte of gesprekje kan je gerust contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar info@ferbis.nl of laat je gegevens achter in onze contactformulier.

Groetjes!

Vraag een GRATIS offerte aan!