Portfolio

Bij Ferbis zijn we trots op wat wij leveren. Tijdens elk project doen wij ons uiterste best om een website live te zetten die voldoet aan alle wensen van de klant. Op deze pagina kan je een greep zien uit onze collectie van opgeleverde projecten.

iqbi

Iqbi automatiseert, visualiseert en monitort ESG-data voor vastgoedobjecten. Nu zijn ze voorzien van een gloednieuwe website!

Theatergroep Voorburg

Theatergroep Voorburg is opgezet en wordt onderhouden door verschillende vrijwilligers. Nu kunnen ze genieten van een nieuwe website waarop de verschillende producties worden weergegeven.

TBM O&M

TBM is dé onderhoudsorganisatie voor biomassa-installaties in Nederland. Voor TBM O&M en de moederorganisatie TBM Europe hebben wij een website ontwikkeld.

SFIHG

SHIGF is de overkoepelende organisatie voor verschillende fondsen die hulp bieden aan gehandicapten binnen Nederland. Ferbis heeft een gloednieuwe website voor ze ontworpen.

VVJO

De Vereniging voor Jong Ondernemen is opgericht speciaal voor ondernemers. Een frisse site voor een frisse vereniging!

Fonds Kind & Handicap

Voor de campagne ‘Een kind met een handicap. De impact op je gezin.’ hebben we een speciale site ontworpen en gebouwd voor Fonds Kind & Handicap.

TenMonks

TenMonks is een fris bedrijf dat freelancers plaatst bij overheidsinstanties en corporate Nederland. Dit recruitmentbureau is door Ferbis voorzien van een mooie nieuwe website.

Paspoorthoes.nl

Voor paspoorthoes.nl hebben wij een webshop opgezet met een fris en fruitig design. Voor je favoriete reis-accessoires moet je hier zijn!

RDPhotos

RD Photos bestaat uit de ervaren en professionele fotograaf Robin. Met zijn camera en drone is hij in te huren voor allerlei fotografieklusjes!

HPI Racing Team

HPI Group heeft ook een eigen racing team. Ferbis heeft een flitsende en snelle website voor ze neergezet.

Vatan Kliniek

Bij Vatan Kliniek worden besnijdenissen uitgevoerd door specialisten. Met hun enorme groei in Nederland en Duitsland hoort ook een nieuwe website.

Studievereniging Nexus

Nexus is de studievereniging voor de studies Informatica & Economie en ICT in Business. Deze studies worden gegeven door de Universiteit Leiden. Het is een jonge en levendige vereniging die zich week in, week uit inzet voor haar studenten.

CleverCool

CleverCool is een bekende webshop als het gaat om mondzorgproducten. Ze zijn onder andere bekend van de Scrapy en Dr. Winkel’s Halitosis Mondwater. Wij hebben voor CleverCool een nieuw design aangeleverd en geïmplementeerd voor de webshop.

Raymond Koop

Als je het hebt over Alblasserdamse kunstenaars, dan heb je het over Raymond Koop. Voor deze kunstenaar hebben we een website mogen maken die simplisme en kunstzinnigheid uitstraalt. Neem eens een kijkje naar zijn kunst!

Website nodig?

Een website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Om digitaal aanwezig te zijn is het belangrijk om voldoende aandacht aan je website te besteden. Bij Ferbis kunnen we jou van het begin tot het eind (en daar voorbij) daarmee helpen!

Scroll naar boven