Website laten maken

Een website is meer dan alleen een domeinnaam. Het is tegenwoordig het visitekaartje én verkoopmachine van je bedrijf. Het bepaalt de uitstraling die je aan je klanten wilt meegeven, en de ervaring die ze met jouw merk hebben. Een website die boven alle andere uitkomt is de motor achter de groei van jouw bedrijf.

Daarom heb je iemand nodig die websites met kwaliteit, uitstraling en aanzienlijkheid maakt. Als je dit zoekt, ben je bij Ferbis op het juiste adres.

Nieuwe website nodig?

Bij Ferbis zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe websites. Of je nou van scratch wilt beginnen tijdens het opzetten van je nieuwe bedrijf, of een bestaande website hebt die toe is aan een fris en modern design, kunnen wij je van dienst zijn. Bekijk onze verschillende pakketten en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Website pakketten

Bij Ferbis bieden we verschillende pakketten aan om een website te laten maken. Deze pakketten bevatten basiswebsites met standaardfeatures zoals mobile responsiveness, websecurity en basis SEO configuratie. Neem voor de prijzen van extra features zoals meertaligheid en planningssystemen contact met ons op.

Web zilver

Kleine ondernemer

€2.795,-

Web goud

MKB
Meest gekozen pakket!

€4.497,-

Web diamant

Enterprise

€7.497,-

Onderhoud

Naast enkel het neerzetten van een website is het ook belangrijk om deze te onderhouden. Wij bieden onderhoudspakketten aan waar we zonder extra kosten op aanvraag kleine aanpassingen aan je nieuwe website verrichten, en maandelijks web-onderhoud plegen. De prijs van een onderhoudspakket hangt af van de complexiteit en grootte van de website. Neem contact met ons op voor vragen over de prijs! In het pakket bieden wij de volgende services:

Ferbis template websites

Bij Ferbis bieden we ook websites aan op basis van onze zelf ontworpen website templates. Dit zijn websites met een kant-en-klaar design, die je voor een kleine prijs voor jouw bedrijf kan gebruiken. Jij kiest een template en levert de content. Wij plaatsen je content in de website en zorgen dat alles er op-en-top uitziet!

Deze websites zijn goedkoper dan websites die volledig op maat zijn gemaakt. Wij hebben van te voren al een volledige website gemaakt qua layout en design. Jij hoeft alleen nog de content aan te leveren. Bovendien zijn onze templates:

Wat wordt nog aangepast aan de templates?

De templates zoals in de voorbeelden te zien zijn worden opgeleverd op basis van jouw bedrijf. Dus de huisstijl wordt overgenomen in de template! Dit hebben we dan nog van jou nodig:

Web zilver

Kleine ondernemer

€647,-

Template: CMPNY

CMPNY is een template speciaal voor mkb-bedrijven die een professionele en strakke uitstraling willen hebben op het web. Deze template kan gebruikt worden door veel verschillende soorten bedrijven en ondernemingen die een sterke indruk willen achterlaten.

Template: FREELANCE

FREELANCE is speciaal ontwikkeld als template voor freelancers. Deze one-pager met blogfunctie geeft strak weer waar je voor staat en wat je services zijn. Deze template is perfect voor zelfstandigen die hunzelf online willen profileren.

Website nodig?

Neem contact met ons op!

Vul het contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken samen naar je doelen en wensen voor een nieuwe website, om zo iets moois neer te zetten.

Scroll naar boven