Meer dan een team

Ben jij op zoek naar een jong, open en energiek online marketing team? Dan is Ferbis voor jou de juiste fit. Het is voor ons belangrijk dat talent zich kan ontwikkelen binnen de organisatie met invloeden van binnen- en buitenaf. Bekijk hier het actuele vacature-aanbod. Benieuwd wie we zijn? Check ons team!

Openstaande vacatures

Stagiair Online Marketing

32-40 uur per week  – Leiden

Heb je een passie voor marketing en ben je op zoek naar een leuke stage? Bij Ferbis ga je aan de slag voor de mooiste bedrijven!

Werken bij Ferbis als freelancer?

Ben jij een freelancer die openstaat voor nieuwe uitdagingen binnen de wereld van online marketing? Bij Ferbis zijn we naar jou op zoek! Wij werken samen met diverse freelancers met expertise op het gebied van online marketing om ons team te versterken.

Gezochte skillsets

Werk jij als freelancer in een van de volgende – of gerelateerde – velden? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Social media marketing

SEO

Web development

SEA

Content creation

Graphic design

Copywriting

Graphic design

Vul dit formulier in

Vul dit formulier in als jij als freelancer graag met ons samen wilt werken. Vul je contactgegevens met een kort bericht, en wie weet werk je binnen de kortste keren aan een tof project!

Scroll naar boven