Websites laten maken met WordPress.

Bij Ferbis maken we gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Wij ontzorgen en ondersteunen jou met het laten maken van een WordPress website. Wij vinden vertrouwen en kwaliteit belangrijk bij het maken van een WordPress website.

Goedkope WordPress website laten maken?

Bij Ferbis bieden we WordPress websites aan voor een betaalbare prijs. Daarnaast zit je bij ons niet vast aan torenhoge jaarcontracten. Wij willen voor een eerlijke prijs de kleine ondernemer ook kunnen voorzien van websites. Bekijk hieronder onze tarieven, en neem contact met ons op voor een gratis offerte!

Waarom WordPress?

WordPress is de meest populaire open-source CMS ter wereld. Er zijn tal van redenen om gebruik te maken van WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, en je kan zelf altijd en overal aanpassingen maken!

WordPress is eenvoudig voor iedereen om zelf content toe te voegen. Jij bent baas over eigen website: jij bepaalt wat er op jouw website komt te staan. Over de inloggegevens van jouw website doen wij niet moeilijk, het is immers jouw bezit!

Mobiele versies van websites zijn haast niet meer weg te denken. Via WordPress kunnen wij ervoor zorgen dat je website ook voor mobiel gebruik een kunstwerk wordt.

Een website is modulair als je zonder poespas onderdelen weg kan halen en toe kan voegen. Bij WordPress is dit mogelijk! Als je graag wilt uitbreiden, kan je gemakkelijk nieuwe pagina’s in de vertrouwde huisstijl toevoegen.

Ga met ons de samenwerking aan!

Kwaliteit

Bij Ferbis leveren we kwaliteit. Jouw website wordt uniek én aantrekkelijk voor klanten.

Snel

Wij zorgen dat jouw website binnen 2 weken online staat.

Website nodig?

Vul ons contactformulier in om een gratis offerte te kunnen ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw digitale wensen werkelijkheid te kunnen maken.