Google Ads
bij Ferbis.

Je wilt meer websiteverkeer van klanten die vallen binnen jouw doelgroep? Dan is Google Ads de perfecte manier van adverteren om deze doelgroep te bereiken en goede advertentie resultaten te behalen. 

Google Ads valt onder Search Engine Advertising (SEA). Hiermee kunnen we zorgen dat jouw bedrijf een nog sterkere positie heeft op het web.

Wat is Google Ads?

Via Google Ads heb je de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in de zoekmachine van Google en op de platformen van partners van Google. Er zijn verschillende soorten advertenties die je op kan zetten met Google Ads.

Zoekmachine advertenties

Adverteren via de zoekmachine door te betalen voor de eerste plek in de Google zoekresultaten.

Display advertenties

Beeld advertenties op websites van partners van Google.

Video advertenties

Video advertenties op YouTube.

Shop advertenties

Advertenties van producten die te zien zijn in de zoekmachine van Google.

In-app advertenties

Advertenties van jouw app in verschillende vormen die hierboven staan beschreven.

Deze verschillende advertentie methodes kunnen worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken met doelgerichte advertenties. Gebruik Google Ads als hefboom voor jouw bedrijf en verhoog hiermee je winst.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en vraag een gratis gesprek aan!

Hoe kan Google Ads jou helpen?

Ben je opzoek naar een bepaald product? Wat doe je dan? Juist, Googlen! Hoe maak je hier als ondernemer gebruik van? 

Met een marktaandeel van maar liefst 92% heeft Google bijna een volledige monopolie in de search engine markt in Nederland. En omdat iedereen alles Googled is adverteren op Google erg effectief. 

Als ondernemer kan je hier slim gebruik van maken door mensen jouw advertenties te laten zien wanneer ze naar iets op zoek zijn op het internet. Als mensen Googlen hebben ze namelijk altijd een bepaald doel waarom ze iets Googlen. Dit wordt ook wel Search Intent genoemd. 

vrouw praat tegen telefoon

Jouw bedrijf op de kaart zetten met Google Ads

Als eerst willen wij exact weten wat jouw bedrijf doet. Zo willen wij bijvoorbeeld weten in welke markt deze zit, wat jouw doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Om dit in kaart te brengen hebben wij een mooi campagne formulier samengesteld. Hierdoor krijgen wij een goed overzicht van jouw bedrijf, jouw merkwaarde en doelen.

Bij Ferbis Online Marketing focussen wij ons op zoekmachine advertenties en display advertenties. 

Via deze twee advertentiemogelijkheden bereik je een zee aan nieuwe klanten die je erg gericht kan bereiken door middel van Search Intent en door middel van het maken van perfecte doelgroepen binnen Google Ads. 

Je kunt al met laag budget beginnen en stoppen wanneer jij wilt. Ook zijn de resultaten met Google Ads heel erg goed meetbaar en kan je goed zien of jouw advertenties geld opleveren en hoeveel. 

Ferbis Online Marketing helpt je met het opzetten van een goede Google Ads strategie. Na het bepalen van de strategie gaan we aan de slag met een zoekwoorden onderzoek en het maken van de advertenties. Als de advertenties worden gestart passen wij deze aan waar nodig. 

De Google advertenties halen namelijk veel data op waardoor wij jouw advertenties stapsgewijs steeds beter maken. Wij geven elke maand een rapport waarin wij laten zien hoe de advertenties het doen en welke dingen we gaan verbeteren om de advertenties nóg beter te maken.

In principe werken wij met een vast uurtarief. Maar wil je zekerheid in het bedrag wat je betaald voor onze diensten, dan kunnen wij ook een vast maandbedrag maken voor het werk wat wij leveren. 

Wil je jouw bedrijven laten groeien door middel van Google Ads? Neem dan snel contact met ons op!