Dashboarding

Bij Ferbis bieden we onze klanten ook aan om gebruik te maken van een marketingdashboard. Hier worden verschillende data weergegeven om de online prestaties van jouw bedrijf bij te houden.

Waarom dashboarding?

Een marketingdashboard is essentieel voor bedrijven omdat het real-time inzicht biedt in hun marketingprestaties en ROI. Het stelt hen in staat om gegevens te consolideren, trends te identificeren, en strategische beslissingen te nemen op basis van feitelijke informatie. Hierdoor kunnen bedrijven hun marketinginspanningen optimaliseren, budgetten efficiënter toewijzen en groeikansen identificeren, wat leidt tot verbeterde concurrentiepositie en grotere winstgevendheid.

Welke tools gebruiken we?

Power BI is een krachtige zakelijke intelligentie-tool van Microsoft waarmee organisaties gegevens kunnen visualiseren en analyseren om waardevolle inzichten te verkrijgen. Het biedt de mogelijkheid om gegevens uit verschillende bronnen te combineren en interactieve rapporten en dashboards te maken. Met Power BI kunnen gebruikers trends ontdekken, patronen identificeren en gegevens delen binnen hun organisatie, wat resulteert in datagestuurde besluitvorming en een beter begrip van bedrijfsprestaties. Het is een waardevolle tool voor het verbeteren van de operationele efficiëntie en het nemen van strategische beslissingen.

Partner

De strijd win je niet alleen! Daarom wordt deze dienst uitgevoerd in samenwerking met onze dashboarding-partner Generatie Data.

Scroll naar boven