Websites
bij Ferbis.

Een website is meer dan alleen een domeinnaam. Het is tegenwoordig het visitekaartje én verkoopmachine van je bedrijf. Het bepaalt de uitstraling die je aan je klanten wilt meegeven, en de ervaring die ze met jouw merk hebben. Een website die boven alle andere uitkomt is de motor achter de groei van jouw bedrijf.

Daarom heb je iemand nodig die websites met kwaliteit, uitstraling en aanzienlijkheid maakt. Als je dit zoekt, ben je bij Ferbis op het juiste adres.

Zonder gedoe en poespas maken wij een website die bij jouw bedrijf past. Jouw website is een verlengstuk van je bedrijf, en daarom zorgen we dat je dat kan terugzien in de uitstraling. Daarnaast zorgen we dat jouw website snel, gebruiksvriendelijk en vindbaar is op zoekmachines.

mockup van een website op een laptop en mobiel

Pakketten

Webshops

Portfolio

Hoe gaan wij te werk?

Bij Ferbis volgen wij een aantal stappen om de perfecte website te maken die geschikt is voor jouw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan om de visie van jouw bedrijf om te zetten in een website.

Tijdens het proces houden wij de klant betrokken. Dit doen wij om optimaal de visie van de klant te combineren met onze expertise. Op deze manier staat de website op één lijn met de doelen van het bedrijf.

01

Begrijpen

Het gehele proces begint bij het in kaart brengen van jouw wensen en eisen. Wat zijn de visie en missie van je bedrijf? Welke doelen moet de website bereiken? Wat is je ideale doelgroep?

Op deze manier leren wij begrijpen wat de doelstellingen zijn voor jouw website.

02

Ontwerpen

Geen website zonder strak design zeggen we dan. Het is belangrijk dat het ontwerp van je toekomstige website voldoet aan al je eisen. 

Wij maken moderne webdesigns voor elk type bedrijf. In deze stap doen wij dit ook voor jou.

03

Ontwikkelen

Tijdens deze stap gaan wij hard aan het werk om de digitale visie van jouw bedrijf realiteit te maken. De website wordt gebouwd op onze speciale ontwikkelomgeving.

Tijdens deze stap zorgen we dat jij als klant voldoende betrokken blijft.

04

Implementeren

Wij zetten de website neer op het gewenste domein, en zorgen dat de website 100% functioneel is na de lancering!

Naast enkel het bouwen van websites, houden wij ons ook bezig met onderhoud en doorontwikkeling, zodat de website goed up-to-date blijft.

We maken gebruik van het WordPress content management systeem. Met dit systeem kunnen wij in principe alles maken, zo gek als je kan verzinnen. Via WordPress kan jij ook altijd zelf content aanpassen en toevoegen, super gemakkelijk toch?

Website nodig?

Vul ons contactformulier in om een gratis offerte te kunnen ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw digitale wensen werkelijkheid te kunnen maken.